2CELLOS su danas objavili novi spot, a snimili su ga na predivnoj bračkoj plaži Zlatni rat.


Predivan ljetni spot 2CELLOS-a snimljen je na Braču, na jednoj od najljepših plaža, Zlatnom ratu. Režiju spota potpisuje Darko Drinovac, a ekipa je ovoga puta snimala video za prepoznatljivu Vangelisovu glazbenu temu iz filma "Chariots of Fire" (Vatrene kočije) iz 1981. Luka i Stjepan su na svojim violončelima i u svojim aranžmanima izveli glazbenu temu koja u filmu prati dvojicu atletičara koji su se natjecali na Olimpijskim igrama 1924. godine.

Vezani članci Luka Šulić, Stjepan Hauser (Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Luka Šulić o odnosu sa Stjepanom Hauserom: ''Znamo kad ćemo se vratiti, bit ćemo jači no ikad'' Miron Hauser (Foto: IN Magazin) Stjepan Hauser ima jednako talentiranog brata Mirona, no on se ne voli toliko eksponirati u medijima

Kao i posljednjih nekoliko spotova, i ovaj video uradak je preksrasna razglednica i promocija hrvatskog Jadrana, konkretno Zlatnog rata. "Chariots of Fire" je objavljena na hvaljenom i aktualnom albumu "Score" kojeg su 2CELLOS snimili s Londonskim simfonijskim orkestrom. 2CELLOS 2. srpnja nastupaju u pulskoj Areni.