Pred 20 tisuća ljudi

'Ovo je bio pravi šećer na kraju američke turneje!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

2CELLOS - Luka Šulić i Stjepan Hauser, sinoć su nastupili u poznatoj svjetskoj Areni, u Madison Square Gardenu, smještenoj na Manhattanu u New Yorku.

Ondje će nastupiti i večeras, a sinoćnji koncert će definitivno jedan od onih koji će zauvijek pamtiti.

Pogledaj i ovo In Magazin: 2 cellos - 5 Što su svirali, svirali su 2Cellos iskreno progovorili o razlozima razlaza i oproštaju s velikim stilom: "Tek sad smo prijatelji na kraju"

'Definitivno najbolja atmosfera i publika koju smo doživjeli od svih dosadašnjih nastupa s Eltonom! Ovo je bio pravi šećer na kraju američke turneje! Čuli smo nebrojeno puta kako je publika u Madison Square Gardenu najbolja i kako je jednostavno neusporediva s bilo kojim drugim mjestom. Kada to osjetiš na svojoj koži, i kada 20 tisuća ljudi živi za svaku notu koju sviraš i ushićeno prati svaki tvoj pokret, to je onda nezaboravan osjećaj koji će još dugo, dugo trajati u nama! Jedva čekamo nastupiti ponovo večeras na istom mjestu te obećajemo još veći spektakl!', poručuju Stjepan i Luka koji će večerašnjim koncertom završiti ovogodišnju američku turneju.

Koncert koji će također sigurno ostati jedan od najdražih u karijeri je i onaj samostalni, održan u zagrebačkoj Areni 2012. godine.

No za naš slavni dvojac nema odmora jer čeka ih gust raspored koncerata u Europi! Već u petak, 06.12, nastupit će u Rusiji, 09.12. u Parizu, 13.12. u Stockholmu… Već su najavljeni i neki datumi za sljedeću godinu. U ožujku sljedeće godine 2CELLOS održat će niz koncerata u Japanu, od kojih su neki već i rasprodani!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene