sjajni dečki

Pogledajte kako su se 2Cellos snašli u ulozi gusara u novom spotu

2Cellos (FOTO: PR) 2Cellos (FOTO: PR)

Luka Šulić i Stjepan Hauser nakon uspješnog albuma „Score“, i dalje istražuju glazbu, daju joj svoj prepoznatljivi sviralački pečat te ruše granice u glazbi i među žanrovima.

2CELLOS, najdinamičniji instrumentalni duo, objavio je novi album „Let There Be Cello“ te spot za glazbu iz filma „Pirates of the Caribbean“ (Pirati s Kariba).

Pogledaj i ovo Oproštajni koncert 2Cellos u zagrebačkoj Areni - 11 sviraj kraj! 2Cellos u Zagrebu održali oproštajni koncert, došla ih je gledati i njihova vjerna obožavateljica iz Engleske

„Spot je sniman u Dubrovniku, ustaljena ekipa Kristijan Burlović i MedVid produkcija. Bilo nam je zabavno ufurat se u film gusara, mogli smo skroz izbacit svo divljaštvo iz nas bez suzprezanja! Fanovi nas već godinama nagovaraju da obradimo tu temu i evo napokon je dosla na red, jako smo ponosni na aranžman i nadamo se da ćemo zadovoljiti očekivanja fanova!“
Ugodno iznenađenje na ovom albumu su i njihove dvije autorske pjesme „Concept2“ i „Cadenza“ koje do sada nismo imali priliku čuti.

Luka Šulić i Stjepan Hauser nakon uspješnog albuma „Score“, i dalje istražuju glazbu, daju joj svoj prepoznatljivi sviralački pečat te ruše granice u glazbi i među žanrovima. Produkciju albuma uz 2CELLOS potpisuje Filip Vidović, a album uključuje 14 pjesama.

Na albumu su izvedbe nekih od najvećih hitova, primjerice: "Perfect", Eda Sheerana, "Despacito", Luisa Fonsija (na youTubeu ima više od 33 milijuna pregleda), "Imagine", Johna Lennona, "Hallelujah", Leonarda Cohena. Tu je i "Eye of the Tiger" - obrada kultne teme iz filma "Rocky III"! Pjesmu u originalu izvodi Survivor, a Luka Šulić i Stjepan Hauser su se pobrinuli da obrada na violončelima zvuči moćno, uvjerljivo i energično!

"Seven Nation Army", The White Stripesa, također je zaživjela u novom ruhu. Tu su pjesmu imali čast odsvirati na otvorenju finala UEFA Lige prvaka u Ukrajini baš kao i „Champions Anthem“, odnosno himnu Lige prvaka. Himnom ujedno i zatvaraju ovaj album.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene