Spektakularan nastup

Tri virtuoza za milijardu ljudi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tri virtuoza - 2CELLOS na violončelima i pijanistička zvijezda Lang Lang, najavljuju spektakularan zajednički nastup povodom kineske Nove godine!

Sutra, 30. siječnja Luka Šulić i Stjepan Hauser nastupit će u triju s Lang Langom u najgledanijem TV događaju na svijetu: CCTV New Year's Gala. Naš uspješni dvojac 2CELLOS imat će priliku nastupiti s Lang Langom, čovjekom koji je prije samo nekoliko dana nastupio na dodjeli Grammyja zajedno sa Metallicom, a svirao je i na otvorenju Olympijskih Igara u Pekingu 2008.

Pogledaj i ovo J.R. August - 3 koncert 14. ožujka J.R. August snima live album i slavi 10 godina karijere: "Glazba je poziv i hrana, ne mogu živjeti bez stvaranja"

No ovo nije prvi puta da slavni virtuozi zajedno surađuju. Lang Lang je gostovao na pjesmi “Clocks”, objavljenoj na njihovom drugom, aktualnom albumu “IN2ITION” (Sony Masterworks/Menart), a Lang Lang ih je ovoga puta osobno pozvao da mu se pridruže u proslavi kineske Nove godine!

2 Cellos opet nastupaju s Eltonom Johnom u Madison Square Gardenu

Ovaj program svake godine prati više od 700 milijuna ljudi, a organizatori procjenjuju da će ove godine program gledati više od nevjerojatnih milijardu ljudi!

"Oduševljeni smo ovom suradnjom i prilikom! Nismo zapravo ni svjesni koliko će nas ljudi sutra slušati i koliko bi nam se život mogao promijeniti nakon sutrašnjeg nastupa! Svaki puta kada surađujemo s Lang Langom, to bude ludo i nezaboravno iskustvo! Dijelimo istu viziju glazbe, imamo sličan temperament i potpuno smo se sprijateljili s njim!" – poručuju Luka i Stjepan koji su već početkom siječnja bili u Kini kako bi s Lang Langom uvježbali nastup za ovu posebnu večer koju željno iščekuju.

2CELLOS su prije nekoliko dana nastupili i u poznatom američkom TV showu The Bachelor, gdje su jednom paru uljepšali vjenčanje.

Do kraja godine očekujemo novi album, a u ožujku 2CELLOS putuju u Japan gdje će održati turneju i gdje su neki koncerti već rasprodani!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene