premijera spota

15 godina braka obilježili spotom: Novi hit Marka Pecotića idealan za prvi ples

Marko Pecotić Marko Pecotić PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić Marko Pecotić Marko Pecotić +0 Marko Pecotić Galerija

Splitski tenor Marko Pecotić Peco u suradnji s Goranom Karanom snimio je novu pjesmu, a ideju za spot dala mu je supruga, s kojom slavi 15 godina braka!

Nakon i više nego uspješne pokretne "balkon fešte" u Splitu povodom blagdana Sv. Dujma, Marko Pecotić Peco radio je na novoj ljubavnoj pjesmi "Vrime nam je, jubavi", koju vidi kao idealnu za prvi ples na vjenčanjima. Peco ne krije da se baš zaljubio u novu stvar, čije stihove i glazbu potpisuje Goran Karan, dok je za aranžman zaslužan Leo Škaro.

Pogledaj i ovo Goran Karan premijera spota Čarobna nevidljiva poveznica Gorana Karana i novozelandske skupine The Shades: "Povezali smo se kroz srce Zemlje"

A da mu nije supruge, ne bi bilo niti ovako dobrog spota! Stara vjenčanica dala je posebnu čar spotu u kojem se pojavljuju svi članovi Markove obitelji i njemu bliske osobe: "Ideja za spot je došla od moje supruge koja je predložila da ona bude u spotu u vjenčanici svoje pokojne tete. Tada sam ja sve isplanirao i izrežirao s provjerenom ekipom iz Smile studija iz Splita s kojim sam surađivao na projektu "Balkon fešta Sv. Duje".

Marko nam je otkrio da spot ima važno mjesto u njegovom bračnom životu: "Spot je ujedno i svojevrsna proslava naše 15-e godišnjice braka jer kako je to u ljeto, 16. 7., nikad nismo u prilici proslaviti je kako spada. Obojica sinova su s nama u spotu, kao i kum starijeg mi sina. A tu je i moj novi bend... i sve sam ih ukomponirao u jednu lipu priču. Šlag na kraju je naravno i sam autor Goran Karan, koji nam se pridružio na snimanju. Vjerovao sam cijeloj ekipi i uspjeli smo sve snimiti iz jednog kadra."

Autor pjesme, Goran Karan, izjavio je: "Vrime nam je, ljubavi je jedna posebna pjesma, nastala kada sam bio gost na vjenčanju gitarista Vagabundo banda, Ivana Ercegovića i njegove Mie. Pozvan sam u Primošten, i u kuću i u crkvu i na pir, pa sam kao vjenčani poklon napisao i izveo ovaj valcer. Izuzetno mi je drago da je Marko osoba koja će donijeti pjesmu široj publici jer je odličan pjevač i dobar domaći čovjek, pravo lice koje pjesmi treba. Želim mu svaku sreću i siguran sam da će Vrime nam je, ljubavi njegovom izvedbom doći ravno do srca ljudi."

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto:Profimedia) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Getty Images) +9 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Celebrity Nekad najljepša plavuša zarobljena u paklu ovisnosti postala je sjena same sebe – muškarci su patili za njom, a žene joj se divile

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene