U 84. godini...

Preminuo legendarni glumac iz filma ''Dobri momci'', tužno priopćenje otkrilo da je posljednje trenutke proživio uz suprugu

Paul Sorvino u filmu ''Goodfellas'' Paul Sorvino u filmu ''Goodfellas'' Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Paul Sorvino u filmu ''Goodfellas'' - 1 Paul Sorvino u filmu ''Goodfellas'' - 2 Paul Sorvino - 1 Paul Sorvino - 2 Paul Sorvino - 3 Paul Sorvino - 4 Paul Sorvino - 1 Paul Sorvino - 2 Paul Sorvino - 3 Paul Sorvino - 4 +6 Paul Sorvino - 5 Galerija

Glumac iz filma ''Goodfellas'' Paul Sorvino preminuo je uz svoju suprugu u 84. godini života, priopćio je njegov menadžer Roger Neal.

Legendarni glumac iz filma ''Goodfellas'' Paul Sorvino preminuo je u 84. godini života.

Pogledaj i ovo Lenny Von Dohlen - 4 U 63. godini... Preminuo poznati glumac koji nas je nasmijavao u filmu ''Sam u kući'', emotivnim statusom vijest objavila njegova sestra

U priopćenju koje je njegov menadžer Roger Neal objavio piše da je glumac preminuo uz svoju suprugu Dee Dee Sorvino u ponedjeljak ujutro.

''Srca su nam slomljena, nikada više neće postojati Paul Sorvino, on je bio ljubav mog života i jedan od najvećih izvođača koji su ikada krasili platno i pozornicu'', kazala je njegova neutješna supruga u priopćenju.

Sorvino je umro prirodnom smrću, a posljednjih nekoliko godina imao je zdravstvenih problema.

Uspješni glumac svoju je karijeru započeo kao pisac scenarija za reklame, a onda se priključio američkoj glazbenoj akademiji i kazalištu. Prvi je puta na Broadwayju glumio 1964. godine u mjuziklu ''Bajour''.

Iza sebe ima brojne poznate filmove, a najvažniju ulogu odigrao je u filmu ''Goodfellas'' uz Roberta de Nira, Joea Pescija, Tonyja Sirica te Raya Liottu.

Nažalost, ove su godine čak 3 glumačke legende ovog filma otišle na drugi svijet, Sorvino, Liotta i Sirico.

Osim ovog filma, Paul je glumio i u ''Dick Tracyju'', ''The Rocketeeru'', ''For the Love of Money'', ''Reds'', ''Oh God'' i mnogim drugima.

Sorvino je iza sebe ostavio suprugu te troje djece Miru, Amandu i Michaela te petoro unučadi.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tiggy Legge-Bourke - 1 Tiggy Legge-Bourke - 2 Tiggy Pettifer i princ Harry (Foto: Getty Images) Tiggy Legge-Bourke - 3 +1 Prinčevi William i Harry s princezom Dianom Zanimljivosti Princeza Diana umrla je vjerujući u veliku laž o svojem suprugu: "To je jedna od najbolje odigranih prevara u povijesti"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck i Jennifer Lopez - 4 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 3 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez +20 Ben Affleck, Jennifer Lopez Celebrity Affleck se prvo naspavao, a onda plakao: Fotografi uhvatili glumca u suzama na večeri s Jennifer!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene