"Kakva ste bajka, čestitam!"

Naša najseksi plesačica i poznati glumac odlučili uploviti u bračnu luku, ona je ponosno pokazala prsten na ruci!

Valentina Walme i Marko Petrić - 4 Valentina Walme i Marko Petrić - 4 Valentina Walme/Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme i Marko Petrić - 1 Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Valentina Walme i Marko Petrić - 2 Valentina Walme i Marko Petrić - 4 Valentina Walme i Marko Petrić Valentina Walme Valentina Walme i Marko Petrić - 6 Valentina Walme i Marko Petrić - 5 Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Valentina Walme +2 Marko Petrić, Valentina Walme Galerija

Valentina Walme i Marko Petrić objavili su na društvenim mrežama fotografije prema kojima su odlučili uploviti u bračnu luku.

Plesačica Valentina Walme na svom je profilu na Instagramu objavila prekrasne fotografije i obznanila kako su ona i glumac Marko Petrić odlučili uploviti u bračnu luku.

Pogledaj i ovo Valentina Walme i Marko Petrić - 3 kakav vikend! Evo kako je izgledalo vjenčanje jednog od najljepših domaćih parova, među uzvanicima su se našli brojni poznati Hrvati!

Fotografije su nastale uz more u Splitu, a lijepa Valentina na njima nosi kratku bijelu haljinu i ponosno pokazuje prsten na ruci, dok s Markom izmjenjuje nježnosti i zagrljaje. Detalje nisu otkrivali, ali čestitke im pristižu sa svih strana. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@walme.tina)

"Aaaa čestitke od srca, ljudi divni", "Čestitam vas dvoje", "Čestitke od srca. Divni ste", "Ljubav je stvorena za vas dvoje", "Čestitke omiljenom paru", "Kakva ste bajka, čestitam", "Samo ljubav", "Čestitke lijepi ljudi", samo su neke od brojnih lijepih želja i čestitki koje su dobili u komentarima.

Par je prvi put zajedno snimljen 2020. godine nakon čega su odmah krenule glasine da ih veže ljubav, a dodatna nagađanja pokrenule su i fotografije koje su dijelili na društvenim mrežama. Vezu su konačno potvrdili na jednom svečanom događaju u lipnju prošle godine, a detalje iz privatnog života inače ne vole otkrivati.

Oboje smo gledali i u showu Nove TV "Ples sa zvijezdama", u kojem je ona kao mentorica odnijela pobjedu s kandidatom Pedrom Soltzom, a Marko je plesao s Gabrijelom Pilić. U showu su imali priliku i zajedno zaplesati, a o izvedbi njihova paso doblea pričalo se još danima jer su nastup začinili i strastvenim poljupcem.

"Dragi ljudi! Mi smo još uvijek pod dojmom naše izvedbe i vaših prekrasnih komentara. Ne mogu vam opisati kakav je osjećaj bio plesati sinoć. Marko hvala tebi što si plesao srcem i dušom i što si dao sve od sebe. Čuvati ću ovu uspomenu zauvijek. Ole!", napisala je tada Valentina uz objavu koju je podijelila na svom profilu na Instagramu.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta i Elizabeth Truss Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta +12 Kraljica Elizabeta, Kate Middleton, Louis, Charlotte Celebrity Posljednje fotografije kraljice Elizabete otkrile su koliko je bila loše: "Bio je to znak da će preminuti kroz nekoliko dana"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun i Nives Ivanković Snježana Mehun i Nives Ivanković Snježana Mehun Snježana Mehun +7 Snježana Mehun Nekad i sad Pojavile su se fotografije Snježane Mehun iz 2006. godine, u to je vrijeme ljubila mlađahnog manekena s kojim je bila i u kratkom braku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene