Tuga ne prestaje

Zvona najviše crkve u Nizozemskoj zvonila u ritmu Aviciijevih hitova, tisuće fanova okupile se u Stockholmu

Avicii (Foto: Getty Images) Avicii (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Avicii (Foto: Getty Images) Avicii (Foto: Getty Images) Avicii (Foto: Getty Images) Avicii (Foto: Getty Images) Avicii (Foto: Getty Images) Avicii (Foto: Getty Images) +0 Avicii (Foto: Getty Images) Galerija

DJ Avicii preminuo je u petak u Omanu, gdje je boravio na odmoru s prijateljima. Uzrok smrti još nije poznat, ali policija je objavila da ne postoje nikakve kriminalne sumnje.

Shrvana Aviciijeva obitelj tijekom vikenda je stigla u Oman, gdje je DJ boravio kad je u petak preminuo, a obožavatelji mu od trenutka kad su čuli tužnu vijest odaju počast na razne načine. U subotu su se tako na jednom od glavnih trgova u Stockholmu okupile tisuće njegovih fanova koji su pjevali njegove pjesme i plesali na njegove hitove.

Pogledaj i ovo Avicii (Foto: Profimedia) Svi žele odgovore Shrvana Aviciijeva obitelj stigla je u Oman gdje je slavni svjetski DJ preminuo, policija otkrila prve detalje

Jedna zanimljivost stiže iz Nizozemske. Na društvenim mrežama pojavile su se snimke na kojima zvona najviše crkve koja se nalazi u Utrechtu zvone u ritmu njegovih hitova ''Wake Me Up'', ''Without You'' i ''Hey Brother''.

Uzrok smrti omiljenog švedskog DJ-a još nije poznat, no policija je objavila da ne postoje nikakve kriminalne sumnje.

DJ se godinama borio sa zdravstvenim problemima koji su počeli u siječnju 2012. kada je zbog akutne upale gušterače u bolnici proveo 11 dana. Bolest koja ga je držala prikovanog za bolnički krevet javlja se uslijed česte prekomjerne konzumacije alkoholnih pića.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene