Srame li se?

VIDEO Zvijezde ne žele da OVO vidite!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izabrali smo za vas top 5 loših uloga turbo poznatih zvijezda!

Kada vam je karijera već posrnula, jasno je da ćete pristati na snimanje beznačajnih uloga, jeftinih reklama i sličnih stvari kako bi osigurali golu egzistenciju. Ali kada ste zvijezda s 'A' liste i pristanete snimati 'trash' reklame, iako imate novaca 'na bacanje' onda se radi se o čistoj pohlepi.

Pogledaj i ovo Channing Tatum Gubitci, ljubavni i novčani problemi! Otkrivamo koji su glumci svoje privatne probleme pretočili u film: ''Dugo se borim sa prihvaćanjem gubitka svog oca...''

Baš neke zvijezda s 'A' liste snimile su reklame za koje su se nadale da ih nikada nećemo vidjeti, ali zahvaljujući internetu nisu ih uspjeli sakriti od nas.

Kako se zvijezde provode na svojim godišnjim odmorima?

Iste te zvijezde u reklamama, uglavnom za tržišta koja su nam 'van ruke', odrađuju jako loše posao za koje su debelo preplaćene.

Prvi na listi je Nicolas Cage koji nas uvijek uspije razočarati, zato ga valjda i volimo. Biti ćemo blagi pa ćemo reći da se Cage u ovoj japanskoj reklami ponaša, u najmanju ruku, 'ćaknuto'! 

Kada vidite Arnolda Schwarzeneggera u ovoj reklami, sigurno nećete poželjeti popiti energetski napitak koji reklamira, kako ne bi završili poput njega... u totalnoj psihodeliji.

Indiana Jones poznat i kao Harrison Ford, za ovu je reklamu pokupio milijune dolara. Složit ćete se da je ovo jedna od njegovih definitivno najgorih uloga u karijeri!

Rocky-Rambo, točnije, Sylvester Stallone u ovoj je reklami želio dočarati svoju nježniju i mekšu stranu, je li uspio u tome ili je jednostavno ispao smiješan, prosudite sami.

Bruce Willis je jedina osoba koja gotovo uvijek može spasiti svijet. Nešto slično radi i u ovoj, pomalo sumanutoj reklami.

Bez obzira koliko su reklame loše, bez obzira koliko je njihova gluma u reklamama loša, budite sigurni da su tih 30 sekundi bruke, itekako masno naplatili!

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene