Pomiču granice

Pogledajte koje su estradne zvijezde isprobale najbolju mobilnu kameru

Huawei Huawei 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Huawei Huawei +0 Aleksandra Dojčinović Galerija

Premijerno su u Hrvatskoj predstavljena dva uređaja – Huawei P30 i Huawei P30 Pro, a najnovije pametne telefone među prvima su isprobali dizajnerica Aleksandra Dojčinović, blogerica Ella Dvornik, glumica Doris Pinčić Rogoznica te profesionalni fotografi Sonja Dvornik i Domagoj Sever.

Nakon globalnog i ekskluzivnog predstavljanja u Parizu prošlog mjeseca, Huawei je i u Meštrovićevom paviljonu u Zagrebu predstavio svoja dva najnovija uređaja iz P serije. Premijerno su u Hrvatskoj predstavljena dva uređaja – Huawei P30 i Huawei P30 Pro, a najnovije pametne telefone među prvima su isprobali dizajnerica Aleksandra Dojčinović, blogerica Ella Dvornik, glumica Doris Pinčić Rogoznica te profesionalni fotografi Sonja Dvornik i Domagoj Sever.

Pogledaj i ovo Diego Siqueira i Iva Augustinović Osvoji i uživaj Želiš gledati uživo finale Supertalenta? Diego i Iva znaju kako i otkrivaju pravila

Događaj u Meštrovićevom paviljonu okupio je osim estradnih zvijezda više stotina posjetitelja iz telekomunikacijske i mobilne industrije, ali i zavidan broj ljudi iz javnog života.

Tom prilikom je Huawei predstavio suradnju s modnom dizajnericom Aleksandrom Dojčinović koja je dizajnirala torbice inspirirane bojama novih Huawei pametnih telefona.

“Huawei P30 Pro uistinu je pomaknuo granice – kako fotografije tako i videografije, ali i dizajna. Doista mi je poslužio kao sredstvo inspiracije u radu. S obzirom na njegove mogućnosti i atraktivan izgled rijetko tko može ostati ravnodušan”, rekla je Aleksandra Dojčinović

Danas se u sklopu predstavljanja nove P serije održala i izložba fotografija u organizaciji troje profesionalnih fotografa – Domagoja Severa, Tibora Goloba i Sonje Dvornik. Oni su izlagali fotografije koje su snimljene novim Huawei P30 Pro mobitelom, te ustvrdili kako je riječ o izvanrednim mogućnostima kamere koja doslovno svakoga može pretvoriti u profesionalca.

“Nova kamera pokazala je izvrsne rezultate u uvjetima slabijeg osvjetljenja, dok oduševljava i poboljšani depth effect uz još brži autofocus”, zaključio je Domagoj Sever dok se Sonja Dvornik referirala na mogućnost snimanja još boljih videozapisa.

“Svakako treba spomenuti stabilizaciju slike, čistoću i kvalitetu detalja te vjeran prikaz boja”, dodala je Dvornik.
Oba mobitela vrhunski su dizajnirana, dolaze u atraktivnim bojama, a njihove performanse su senzacionalne. Budući da Huawei P30 Pro i službeno posjeduje najbolju mobilnu kameru na svijetu prema DxOMark ljestvici nije bilo sumnje da će ona izazvati najviše interesa među posjetiteljima. Huawei P30 Pro redefinirao je mobilnu fotografiju svojom četverostrukom Leica kamerom koja postiže 5X optički zum, 10X hibridni zum te čak 50X digitalni zum. U prijevodu to znači da je moguće snimati čiste i kvalitetne kadrove s iznimno velike udaljenosti.
“Izuzetno smo ponosni na novu Huawei P30 seriju kojom smo korisnicima omogućili dosad neviđene mogućnosti na pametnom telefonu. Kamera je oduvijek bila u fokusu naše P serije, a u suradnji s Leicom kontinuirano postižemo zapažene rezultate na ovom području. No, nije samo kamera na ovom uređaju vrhunska, kroz process razvijanja pomno smo pazili da svaki element ovog uređaja bude najbolji dosad, a sudeći po interesu koji smo izazvali kod potrošača, uspješno smo realizirali svoj plan”, istaknuo je Norman Mueller, direktor marketinga Huaweija za Hrvatsku i Sloveniju.

Huawei P30 i P30 Pro uređaji već se nalaze u prodaji u trgovinama diljem Hrvatske, a njihovu cijenu možete provjeriti kod teleoperatera ili ovlaštenih distributera.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene