Velik dio serije 'Igre prijestolja' snimao se u Dubrovniku i Splitu, a u videu pogledajte što glumci misle o našem Jadranu.


Velik dio jedne od najgledanijih serija na svijetu, 'Igra prijestolja', snimalo se prošlo ljeto u Dubrovniku i Splitu. Razlog tomu je predivan krajolik i bajkoviti pogledi koji se prostiru diljem lijepe naše.

Vezani članci Željka Karin, ravnateljica NZJZ SDŽ Eskalirala situacija s virusom u Splitu: ''Uozbiljimo se, ovaj se soj brzo širi'' Lokalni izbori: Bespoštedna borba za Split - 5 U Splitu pred lokalne izbore nikad napetije: Kandidati obećavaju brda i doline, a jedan bi ukinuo i prirez

Dugoočekivana 4. Sezona još malo počinje s emitiranjem, a HBO je objavio video u kojem je prenio neke od dojmova dijela glumačke ekipe koja u Hrvatskoj snima već treću godinu za redom, kao i nekih kojima je ovo prvo pojavljivanje u seriji.

Otkrivene su tajne mišićavih zavodnika!

'Mislila sam da je snimanju u Dubrovniku prekrasno, ali snimanje u Splitu jednako je lijepo, ako ne i ljepše', rekla je mlada Emilia Clarke koja u seriji glumi’ Daenerys Targaryen.

'To je fascinantna kultura. Imate očaravajuće stare gradove, koji pružaju sjajne eksterijere i interijere, rekao je Iain Glen', koji u seriji glumi prognanog plemića Joraha Mormonta.

'Volim Hrvatsku. Dubrovnik je prekrasan grad. Vizualno oduzima dah, ljudi su dragi, hrana je odlična', rekao je Finn Jones koji glumi ‘viteza ruže,’ Lorasa Tyrella.

Ostale dojmove slavnih glumaca pogledajte u videu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook