prodoran pogled

Jeste li spremni? Ovo je frajer koji će hipnotizirati naciju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Timoteo Crnković hipnotizirat će poznate u novom showu Nove TV "Zvijezde pod hipnozom".

Zabavni show ''Zvijezde pod hipnozom'' stiže uskoro na Novu TV. Producenti najavljuju pregršt zabave jer ovaj jedinstveni show preuzima kontrolu nad poznatima i dovodi ih u nevjerojatne situacije i to sve pod – hipnozom!

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Koncept emisije je takav da voditelji, Dušan Bućan i hipnotizer Timoteo Crnković, u studiju showa jednom tjedno ugoste zvijezde koje su pristale proći kroz proces hipnoze. Ova jedinstvena emisija povest će hipnotizirane javnosti poznate osobe kroz ludo putovanje prepuno zabave, kako za njih, tako i za sve gledatelje. Zvijezde će se naći na pola puta između sna i jave, na mjestu gdje neće znati što ih je snašlo, i to sve pred kamerama ovog urnebesno zabavnog showa. U emisijama ćemo vidjeti prethodno snimljene skečeve koji se izmjenjuju s hipnozama uživo na samoj pozornici u studiju gdje će zvijezde, upravo tijekom emisije, imati priliku po prvi puta pogledati se u hipnotiziranom stanju.

Ono što će gledatelji vidjeti u showu je scenska hipnoza - scenski prikaz moći sugestije u kojem je bitno da se sama osoba osjeća dobro, a da je publika jednako zabavljena. Osobe koje su otvorene prema hipnozi zapravo su pozitivne, zabavne i kreativne, dok su osobe koje se teže prepuštaju hipnozi one koje više analiziraju i racionaliziraju. – otkriva Timoteo.

Bitno je za naglasiti – ovaj show ni dokazuje, niti opovrgava moći hipnoze, ovaj će fenomen uvijek biti podvrgnut sudu cinika i nevjernika. No, upravo ćemo uz pomoć hipnotizera vidjeti niz poznatih osoba kakve nismo nikada do sada imali priliku vidjeti. Ovo je show koji donosi niz zabavnih, smiješnih, neobičnih i iznenađujućih situacija kroz koje će prolaziti sudionici ovog izazova, te će se zajedno s gledateljima zabaviti gledajući kako su ih savladali.

Hoće li svi uspjeti biti hipnotizirani, ili se među našim zvijezdama krije i netko tko je jednostavno nedovoljno otvoren da se nađe u stanju hipnoze, tek ćemo vidjeti, no jedno je sigurno – sedam zvijezda po emisiji bit će gosti showa ''Zvijezde pod hipnozom''.

Emisija će osim samih ''zvijezda pod hipnozom'' iz tjedna u tjedan ugostiti i druge predstavnike društvenog života, glumci, sportaši, glazbenici i druge koji će iz prve ruke biti dati svoj osvrt na hipnozu. Hoće li se i oni podvrgnuti istoj ili će iz studija showa ipak izaći kao skeptici i nevjernici, tek ćemo vidjeti.

Zvijezde će hipnotizirati 29-godišnji Timoteo Crnković. Njegov životni poziv je zabavni svijet čarolije, kojom se kao profesionalni iluzionist i majstor scenske hipnoze bavi više od deset godina te svakodnevnim trudom i radom nastoji svoje zabavne programe dovesti do savršenstva.

Timoteo je od djetinjstva fasciniran iluzijom kao umjetnošću, posvetio je puno vremena učenju i radu na različitim projektima, „razbijao led“ zabavljajući publiku različite dobi i na različitim lokacijama te kreirao pozitivnu i zabavnu atmosferu na raznim eventima; privatnim i poslovnim okupljanjima, u klubovima i restoranima; osiguravajući maksimalnu dozu interaktivne zabave, smijeha, iznenađenja i pozitivne energije. Dugo i konstantno usavršavanje intenzivno traje od 2000. godine, kada je o njemu, kao najmlađem mađioničaru tada, snimljen kratki biografski film ‘Abrakadabra‘.

U razdoblju, od 2010. do kraja 2015. godine, Timoteo, umjetničkog imena Mister Tim, broji preko 1200 velikih nastupa, kojima je zabavio i oduševio više od 150 000 gledatelja, diljem SAD-a (Aljaska, Hawaii, Las Vegas), Australije, Kariba, Mexica, obilazi brojna predivna mjesta i upoznaje mnoštvo zanimljivih ljudi te stječe vrijedne reference (Merkur Gaming, Carnival Co., Pepsi, Mustang, itd.).
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene