Zvijezde serije "Beverly Hills, 90210" Jason Priestley, Ian Ziering i Brian Austin Green susreli su se na ručku, a prema zagrljaju je očito da se nisu dugo vidjeli.

Galerija


Jason Priestley (51), Ian Ziering (56) i Brian Austin Green (47) zbližili su se kroz godine snimanja kultne serije "Beverly Hills, 90210", a i 21 godinu nakon njezinog završetka, njihovo prijateljstvo još traje. 

Vezani članci Jason Priestley Bio je tiha patnja žena diljem svijeta zbog uloge Brandona, a koliko se zgodni glumac promijenio tijekom godina? Slika nije dostupna JOŠ IH PAMTITE? Gdje su danas glumci iz serije 'Beverly Hills, 90210'

Miljenici žena, koji se nisu puno promijenili od svojih najslavnijih dana, sastali su se na ručku u četvrti Sherman Oaks u Los Angelesu. Jason, Ian i Brian nisu mogli sakriti oduševljenje što se vide pa su se izgrlili svi trojica odjednom unatoč mjerama opreza od koronavirusa koje propisuju izbjegavanje bliskog kontakta s ljudima izvan svoje obitelji. 

Svi su imali zaštitne maske tijekom grljenja, no osoblje i prolaznici su se zagledali u njih. Možda zbog te bliskosti, no vjerojatno i jer su prepoznali da je riječ o zvijezdama kultne serije. 

Ian, Jason i Brian su izgledali dobro raspoloženi tijekom ručka i očito su imali puno tema za proći zbog duže razdvojenosti. Inače, serija "Beverly Hills, 90210" se emitirala od 1990. do 2000. i imala je veliku gledanost diljem svijeta pa i u Hrvatskoj. 

Da bi okupljanje muškog dijela ekipe bilo potpuno, nedostajao je Luke Perry koji je, nažalost, preminuo 4. ožujka 2019. od posljedica teškoga moždanog udara u 53. godini. 

Od siromašne domaćice do svjetske senzacije! Danas na računu ima milijune, ali i dalje živi u rodnoj kući

Severinina jako kratka haljina pala je u drugi plan zbog greške u fotošopu: ''Slika je lijepa, ali ups!''