O tome ne pričaju

Mračne obiteljske tajne - njezina majka ubila oca u samoobrani!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ove zvijezde svoje su mračne obiteljske tajne pokušale sakriti od očiju javnosti.

To što su slavni i bogati ne znači da su imuni na tragedije i nesreću. Ove zvijezde svoje mračne obiteljske tajne drže podalje od očiju javnosti, ali očito ne dovoljno dobro.

Pogledaj i ovo Jack Nicholson (Foto: Getty Images) Raskalašeni tulumi Tajne vile koja je desetljećima je bila centar zabave: Poznata imena ispričala što se događalo iza zatvorenih vrata

Sestra slavnog glumca zapravo je njegova majka?!

Sofia Vergara

Sofia se s majkom, bratom i sestrom doselila u Ameriku nakon što je njezin drugi brat ubijen u Kolumbiji. Na njezinu nesreću, brat s kojim je doputovala u Ameriku bio je tražen zbog kriminala tako da su ga deportirali natrag u Kolumbiju.

Rihanna

Ljubav prema partijanju i divljem načinu života Rihanna je vrlo vjerojatno nasljedila od oca. Dok je živjela na Barbadosu, njezin je otac vodio dvostruki život pa je uz obitelj s njezinom majkom imao još jednu 'tajnu' obitelj. Rihanna ima polubraću i polusestre na Barbadosu.

Charlize Theron

Njezina je tajna možda i najgora. Kada je Charlize imala samo 15 godina njezinaje majka ubila oca koji je bio nasilni alkoholičar. Tvrdila je kako je to učinila u samoobrani jer je bila napadnuta. Lijepa glumica o toj tragičnoj epizodi života nikada ne govori u javnosti.

Jack Nicholson

Slavni glumac je zahvaljujući jednom novinaru saznao kako njegovo djetinjstvo nije bilo onakvo kakvo je on doživio. Baka i djed odgajali su ga kao svoje djete dok se njegova majka, iz nekog razloga, predstavljala kao njegova sestra. Na žalost članovi njegove obitelji su preminuli tako da nikada neće saznati zašto su on njega sve to skrivali.

Mariah Carey

Mariah je slavna i uspješna, a njezina je sestra Alison narkomanka i prostitutka. Neko je vrijeme provela u zatvoru i zarazila se virusom hiv-a. Raznim magazinima je prodavala prljave detalje iz života svoje sestre, a kasnije ju je molila za oproštaj.

Kevin Spacey

Kevinov brat Randall otkrio je kako se njihov otac priključio nacističkoj partiji još dok su bili djeca i seksualno ih zlostavljao. Slavni glumac nikada nije komentirao bratovu izjavu.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene