Tajne Hollywooda

TEORIJE ZAVJERE Proslavili se samo zahvaljujući jednoj stvari?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedni su prošli mnoge audicije kako bi dobili ulogu koja će ih vinuti u nebesa, dok su drugi trebali biti ono što prirodno jesu – lijepi.

Jessica Biel

Pogledaj i ovo Blake Lively Dosta dobri geni Jedna od najljepših glumica snimljena u rijetkom izlasku sa starijom sestrom, razlika od 16 godina među njima jedva se vidi!

Ova je glumica često puta dobila uloge za koje su trebale 'seksi curke'. Jedna od njezinih značajnih uloga bila je prije deset godina kada je bila dio glumačke ekipe filma 'The Illusionist'. Glumila je ona u mnogo filmova i simpatičnih serija, no ipak su više puta hvalili njezin izgled nego glumački talent. Dobra strana njezine karijere je to što je imala priliku upoznati ljubav svog života Justina Timberlakea s kojim sad ima i bebu. Zadnjih nekoliko godina glumila je u filmovima Valentine's Day i New Year's Eve, ali čini se da joj odgovara biti kod kuće, ne iskakati iz svih medija i družiti se s mužićem i bebom. Nama paše, njoj paše.

Scott Eastwood

Da odmah riješimo jednu stvar, Scott prolazi u Hollywoodu samo zbog svog prezimena i činjenice da dečko stvarno dobro izgleda. Baš kao što je njegov tata Clint svojedobno slamao srca, i mladi je nasljednik naslijedio izgled i šarm. Naslijedio je i ljubav prema glumi pa se tako okušao u manjim ulogama u svakakvim filmovima. Ipak, možda je najviše prašine podigao nakon što ga je Taylor Swift počastila ulogom u svom spotu – i još se ljubila s njim! Treba li reći išta više.

Blake Lively

Ova je plavuša zasjala u seriji 'Tračerica' te je stekla status modne ikone. I sve je to super, ali ona nosi titulu glumice. Njezina važnija uloga, osim naravno Tračerice, jest u filmu The Town. Nije teško zaključiti da se curka proslavila zahvaljujući divnom osmijehu, tu i tamo kojoj plastičnoj operaciji i bujnoj kosi. Što reći, snašla se.

Jessica Alba

Ova glumica nikada nije imala neku ulogu zbog koje će završiti s Oscarom na polici. No, obožavatelji su je zavoljeli u filmovima Fantastic Four i Sin City. E sad, jesu li je zavoljeli jer glumi izvanredno ili izgleda izvanredno, nije teško za pogoditi.

Liam Hemsworth

Visok, zgodan, lijep i ima naglasak zbog kojeg ženama klecaju koljena. Njegov veliki uspjeh je postigla uloga u filmu Paranoia, a publika je za njim poludjela nakon filma 'Igre gladi'. E sad, koliko je ženski dio publike uspio vidjeti glumu od mišića i zavodljivog pogleda? Mlad je on još, stigne još poraditi na glumi, a ako ne, uspjet će zahvaljujući onome što stvarno je – opako zgodan.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene