U Hollywoodu nije problem dobiti svojih pet minuta slave, problem je zadržati se na vrhu.


Shannon Elizabeth postala je seks simbol nakon filma Američka pita. Ova je dama glumila učenicu na razmjeni koja je postala objekt maštanja glavnog lika Jasona Biggsa. I dok je godine 1999. cijela Amerika ludovala za njom, danas nitko nema pojma gdje je. Iako se pojavila i u sljedećim nastavcima i iako je glumila još u nekim filmovima, svojih pet  minuta slave nije iskoristila na najbolji način.

Vezani članci Alicia Silverstone Rastali su se prije dvije godine, a da su i dalje u dobrim odnosima dokazuje i opuštena fotka iz bazena Alicia Silverstone Lude i pomalo bizarne stvari koje poznati posjeduju ili izjavljuju: ''Ne mogu sama maknuti poklopac s kave''

Jonathan Bennett lice je kojeg znamo iz filma 'Mean Girls'. U njega je pak bila zaljubljena glavna glumica Lindsay Lohan, no što se s njim poslije dogodilo jedan je od većih hollywoodskih misterija. Pojavio se u jednoj sezoni showa 'Dancing With the Stars', ali čini se da vrijedi izreka Gretchen Wieners: 'That is so not fetch'.

Alicia Silverstone bila je zvijezda filma 'Clueless' iz 1995. godine nakon čega su joj svi predviđali blistavu karijeru i ulogu u svakom sljedećem filmu za mlade. Ipak, to se nije dogodilo. Probala je izrgaditi svoju karijeru, ali je odabirala krive uloge i na kraju je jednostavno – nestala.

Lindu Blair svi znaju kao djevojčicu crne kose iz filma The Exorcist. Postala je ikona stravičnih scena i to je u biti to. Pojavila se još u serijama 'Murder, She Wrote' i 'Married…With Children', no ostatak njezine karijere je baš kao i Egzorcist –strašan.