Da ne povjeruješ

Ispali su pravi 'luzeri': Odbili su legendarne uloge i zažalili!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Gledajući popularne filmove čini se da su neke od legendarnih uloga kao stvorene za glumce koji su ih interpretirali. No, mnoge od njih su prvobitno bile namijenjene onima koji su ih podcijenili i - odbili!

Podugačka je lista propusta svjetski poznatih zvijezda koji su barem jednom u životu požalili zbog svoje krive procjene...

Pogledaj i ovo Pierce Brosnan kao James Bond - 7 Bond, James Bond Ovo su svi glumci koji su utjelovili najpoznatijeg filmskog agenta i velikog ljubavnika, tko je najbolje odradio tu ulogu?

Izašao i treći trailer za film 'Maleficent' s Angelinom Jolie

Sean Connery javno je priznao da je požalio što je odbio ulogu Gandalfa u trilogiji 'Gospodar prstenova' i ulogu Morpheusa u filmu 'The Matrix'.

Tom Hanks – odbio je glavnu ulogu u filmu 'Jerry Maguire', a na njegovo mjesto uskočio je Tom Cruise čija je izvedba nominirana za Oscara i nagrađena Zlatnim Globusom. Hanks je poslije komentirao da, nakon što je pogledao film, ne može u toj ulozi zamisliti nikoga drugoga osim Cruisea.

Edward Norton – odbio je ulogu koja je proslavila Christiana Balea. Radi se o ulozi Patricka Batemana u filmu 'Američki psiho'.

Kevin Costner – odbio je ulogu Andyja Dufresnea u filmu 'Iskupljenje u Shawshanku' što bi zasigurno pozitivno utjecalo na njegovu karijeru koja je počela drastično propadati nakon filmskog promašaja 'Vodeni svijet'.

Molly Ringwald – odbila je glavne uloge u hit filmovima 'Zgodna žena ' i 'Duh' što joj zasigurno nije pomoglo u karijeri kao što je to bio slučaj s Juliom Roberts i Demi Moore.

Tom Selleck bio je prvi izbor redatelja Georgea Lucasa za ulogu Indiane Jonesa u istoimenom filmu, no proslijedio ju je Harrisonu Fordu.

Sylvester Stallone – odbio je ulogu u filmu 'Terminator', a na njegovo je mjesto uskočio Arnold Schwarzenegger.

Arnold Schwarzenegger bio je samo jedan u nizu glumaca koji su odbili macho ulogu Johna McClanea u filmu 'Umri muški', prije nego se njome proslavio Bruce Willis. Uloga je još ponuđena Silvesteru Stalloneu, Mel Gibsonu, Harrisonu Fordu, Burtu Reynoldsu i Richardu Gereu!

Michelle Pfeiffer – odbila je ulogu Clarice Starling u legendarnom filmu 'Kad jaganjci utihnu' koji je osvojio 5 Oscara i zaradio brdo novca na kino blagajnama. Još je nekolicina glumica imala problema s nasiljem u filmu prije nego je ulogu prihvatila Jodie Foster.

Leonardo DiCaprio – najviše žali za što je odbio ulogu Dirka Digglera u filmu 'Boogie Nights', koju je kasnije prihvatio Mark Wahlberg.

Jack Nicholson – dobio je priliku glumiti jednog od legendarnih likova u povijesti kinematografije - Michaela Corleonea u filmu 'Kum', no odbio je ulogu objasnivši da Talijane trebaju glumiti Talijani. Stoga je ulogu prihvatio Al Pacino, poznati glumac čji je otac Talijan.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene