nestašni su

Zvjezdana Sodoma i Gomora

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svi su 2014. bili nominirani za nagradu Grammy, ali zanimljiviji su neki njihovi drugi talenti

Zvijezde nominirane za nagradu Grammy 2014. imaju više od jednog talenta. Često su njihove seksualne skapade daleko zanimljivije od njihovog posla.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 3 Od psića do wc-daski Bizarni zahtjevi slavnih: Evo što im sve organizatori moraju omogućiti, popis je poprilično dug

Odbili milijune, a sve što su trebali napraviti je...

Donosimo neke zločeste zvijezde koje su zaokupile pažnju javnosti upravo zbog svojih 'drugih' talenata'.

Robin Thicke

Neki ga nazivaju hodajućim seks skandalom, ali čini se kako je pjesmom 'Blurred Lines' prevršio svaku mjeru. Mnogi su bili zgroženi porukom koju ta pjesma u sebi nosi. Možda baš zbog toga zaradio je epitet ljigavca s kojim ni jedna žena pri zdravoj pameti ne bi trbala imati posla! 

Rihanna

Nakon što se počupala sa Chrisom Brownom, saznalo se kako se tu u stvari radilo o ljubavnom trokutu. Nakon tog nemilog događaja, njoj kao da su popustile kočnice. Povezali su je sa pola hip-hop scene. Al zašto i ne, slobodan je i izgleda odlično!

Justin Timberlake

Za njega kažu da je sklon varanju svojih partnerica. Sa svojom sadašnjom suprugom jessicom Biel, svađao se i mirio, a u međuvremenu šarao. Nije ni čudo što mu je jedan od nadimaka bio 'poskok' (pa vi sad mislite zašto).

Pink

Pink i Carey Hart zajedno su već više od godinu dana u, čini se stabilnoj vezi. No, nije uvijek bilo tako. Tijekom prekida, kojih je bilo nekoliko, Pink se navodno spetljala s Tommy Leejem i Kristannom Loken. Stvar je pukla nakon šti je Pink zaključila kako oni žele dominirati nad njom!

Taylor Swift

Taylor nije baš poznata po nekim posebnim skandalima. Ono što joj zamjeraju je brzina kojom mjenja partnere. Uspoređuju to s ljudima koji jako drže do higijene i mjenjaju veš svakodnevno! Možda su ipak malo pretjerali. Nije da Taylor nije mjenjala dečke, ali baš toliko...

Jay Z

Prije nego se oženio za planetarnu divu Beyonce, slavni reper bio je prilično nestašan. Kako se priča, Z ima potomka i sa trinidadskom ljepoticom Shenelle Scott, kojoj je navodno platio milijun dolara da šuti i ostavi ga na miru!

Katy Perry

katy se udala za ovisnika o seksu Russella Branda. Kada je shvatila kako ga ne može ukrotiti, bacila se na Johna Mayera, poznatog ženskaroša koji je tvrdio da ima dominirajući bijeli penis. čini se kako Katy baš i nema sreće pri odabiru partnera, a možda baš namjerno bira upravo takve, loše dečke.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene