Game of Thrones

Zaljubljeni i van seta: velika ljubav u Igri prijestolja!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sve što ima veze sa jednom od najboljih TV serija svih vremena postaje važno i postaje vijest, a posebno ako se o ljubai...

Kit Harington i Rose Leslie, obožavateljima poznatiji kao Jon Snow i Ygritte, viđeni su kako zajedno stižu na aerodrom u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Kit Harington i Rose Leslie (Foto: Profimedia) - 1 obiteljska idila Zvijezde mnogima omiljene serije uhvaćene u prvoj šetnji sa sinčićem samo dan nakon što se doznalo da su postali roditelji

Zvjezdane glumačke kolege iz serije Igra prijestolja, Kit i Rose, bili su u ljubavnoj vezi koju su prošle godine okončali, no čini se kako su i dalje itekako bliski, javlja Just Jared.

Kit i Rose u Los Angeles su došli kako bi sudjelovali na velikoj konferenciji ljubitelja znanstvene fantastike, fantasyja i stripova, ComiCon.

Fanovi Igre prestolja zasigurno pamte rečenicu 'You know nothing, Jon Snow', pa se tako pokazalo kako Kit (Jon Snow) uistinu nije znao tko mu je majka u seriji jer nije pitao pisca R.R. Martina, ali je zato natjerao producente da mu otkriju tu tajnu.

Kako Dubrovnik postaje King's Landing
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene