Proslavio se ulogom u sedmom nastavku 'Zvjezdanih ratova'. John Boyega sada je ispunio želju oboljelom dječaku odjeven kao poznati lik.


Glumac Jonn Boyega, koji u sedmome nastavku filmskog serijala 'Zvjezdani ratovi' naslovljenog 'Sila se budi', glumi Finna, posjetom i poklonima obradovao je petogodišnjeg dječačića koji boluje od tumora na mozgu od kojega se liječi u bolnici Royal London.

Vezani članci Spašavanje migranata, ilustracija (Foto: PAVEL VITKO / sea-eye.org / AFP) Na snimanju filma migrante, među kojima i djecu, tretirali kao "prljavce" i "idiote": "Život im je bio u opasnosti" Slika nije dostupna Dubrovnik pod opsadom Star Warsa! Stradun zatvoren

Daniell Bell iz Ormskirka u Lancashireu poželio je podijeliti poklone ostalim malim bolesnicima na Odjelu onkologije u društvu omiljenog lika iz serijala, piše BBC.

Boyega, koji u filmu utjelovljuje olujnog jurišnika sa savješću, na odušeljenje malih pacijenata, osobito Daniela, u bolnicu je stigao s poklonima i odjeven u kostim Finna.

Dječakova majka susret je nazvala 'neprocjenjivim', a Boyega je kazao da je bio presretan što je bio u mogućnosti ispuniti Danielovu želju. (Hina)