Proslavio se ulogom u sedmom nastavku 'Zvjezdanih ratova'. John Boyega sada je ispunio želju oboljelom dječaku odjeven kao poznati lik.


Glumac Jonn Boyega, koji u sedmome nastavku filmskog serijala 'Zvjezdani ratovi' naslovljenog 'Sila se budi', glumi Finna, posjetom i poklonima obradovao je petogodišnjeg dječačića koji boluje od tumora na mozgu od kojega se liječi u bolnici Royal London.

Vezani članci Film Jingle Jangle: A Christmas Journey - 4 Neviđena čarolija očekuje nas u toploj priči o izumitelju neobičnih igračaka, velikoj krađi, ali i ljubavi Samuel L. Jackson (Foto: Instagram) Samuel L. Jackson ponovno oduševio fanove porukom sa seta u Zagrebu: "Kasnim jedan dan, ali..."

Daniell Bell iz Ormskirka u Lancashireu poželio je podijeliti poklone ostalim malim bolesnicima na Odjelu onkologije u društvu omiljenog lika iz serijala, piše BBC.

Boyega, koji u filmu utjelovljuje olujnog jurišnika sa savješću, na odušeljenje malih pacijenata, osobito Daniela, u bolnicu je stigao s poklonima i odjeven u kostim Finna.

Dječakova majka susret je nazvala 'neprocjenjivim', a Boyega je kazao da je bio presretan što je bio u mogućnosti ispuniti Danielovu želju. (Hina)