Betty White istaknula je da je skratila jutarnje trčanje zbog koronavirusa i otkrila koliko se veseli jer će njen show uskoro biti na DVD-ima.

Galerija


Legendarna glumica Betty White, koju mnogi pamte po ulozi u sitcomu "Zlatne djevojke", otkrila je kako planira proslaviti nadolazeći rođendan. 

Vezani članci Slika nije dostupna SVI VOLE Betty White, hmm, možda ipak ne baš svi Slika nije dostupna VIDEO Poljubac koji je šokirao – ne smeta ih razlika od 50 godina!

Naime, Betty će 17. siječnja navršiti 99 godina, a za Entertainment Tonight je progovorila o tome, ali i rekla da je Covid-19 poremetio njene svakodnevne rutine. 

 "Vjerojatno niste pitali, ali ću vam svejedno reći. Što radim za svoj rođendan? Zbog koronavirusa sam morala skratiti svoje uobičajeno jutarnje trčanje od 1.6 kilometara pa trenutno radim da se objave snimke showa 'The Pet Set' i hranim dvije patke koje mi dolaze svakog jutra", ispričala je White. 

Unatoč svojim godinama, glumica se trudi ostati što aktivnija, a serija "The Pet Set" bi trebala na DVD-ima izaći sljedećeg mjeseca na svoju 50. obljetnicu od emitiranja. Naime, počela se prikazivati 1971. i producirao ju je Allen Ludden s kojim je Betty bila u braku od 1963. do njegove smrti 1981. 

Show je imao 31 epizodu, a White je u njemu ugostila zvijezde poput Ave Gabor, Michela Landona i Doris Day i njihove ljubimce. Dolazili bi s mačkama, psima, pticama, konjima i drugim vrstama životinja. 

"To mi je jedna od omiljenih stvari koje sam snimila. Uzbuđena sam što ću ponovno gledati show nakon svih tih godina", istaknula je Betty. 

Inače, White se udavala tri puta. S prvim mužem, pilotom Dickom Barkerom nije bila ni godinu dana u braku i razveli su se 1945. S pokojnim glumcem Laneom Allenom se vjenčala 1947., a rastavu su okončali 1949. 

Svojedobno je glumica otkrila da ne žali što s nijednim suprugom nije dobila djecu. "Nisam požalila svoju odluku. Jako sam kompulzivna oko stvari i znam da sam zatrudnjela da bi, naravno, dijete bilo centar mog života. Kako sam bila fokusirana na karijeru, nisam željela biti majka. Mislim da ne bih oboje uspješno uskladila", istaknula je. 

Srpsku ljepoticu napali zbog fotografije sa sinom kojeg je dobila s nogometašem Real Madrida: "Meni je ovo previše"