Iskreno

Zvijezda serije 'Tuđi život': 'Otac Lejle Tanlar strašno je ljubomoran na mene'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Serijama je postalo prilično teško da budu prihvaćene i da im raste rejting. Priča naše serije vrlo je jednostavna i riječ je o internacionalnoj temi.

Erkan Petekaja zvijezda serije 'Tuđi život' doslovno je zaludio milijune obožavateljica svojim stilom, ali i svojom pojavom. Glumac je otvoreno progovorio o snimanju ove izuzetno popularne serije i suradnji s kolegama.

Pogledaj i ovo showbuzz Također uspješan OVO NISTE ZNALI Glumac serije 'Tuđi život' nije samo glumac

'Priča naše serije vrlo je jednostavna i riječ je o internacionalnoj temi. Režiser Dževdet Merdžan majstor je u svome poslu, a glumci na čelu s Nurgul Ješilčaj i Ebru Ozkan krajnje su daroviti', rekao je Erkan.

'Ja mislim da u ovoj seriji postoje likovi koje prate ljudi svih dobnih skupina i društvenih slojeva. Mogu je gledati i bogataši i oni oskudnih prihoda. Ljude ujedno i nasmije i rasplače' rekla je glumica Lejla Tanlar.

Striko Erkan postao mi je poput tate

Događa li se i u stvarnom životu da se djeca zamijene u bolnici?

Erkan Petekaja: 'Kako da ne, zasigurno se i u stvarnom životu događalo da se djeca zamijene u bolnici, samo što nitko ne zna za to. To se može dogoditi i u Turskoj i u Americi'.

Ovo je Lejli Tanlar prva serija; je li ti bilo teško, je li ti sad teško?

Lejla Tanlar: 'Svi su mi pomagali, na čelu s profesorom Dževdetom (Merdžan), i još mi pomažu. Ekipa ove serije mi je poput obitelji. Smatram se pravom sretnicom što sam započela glumiti uz tako izvanrednu glumačku postavu i režisera'.

Što nam želiš reći vezano za gospodina Erkana?

Lejla Tanlar: 'Erkan Petekaja i ja doista smo postali kao otac i kći. Prema mom mišljenju, ono što kod Džansu izbija u prvi plan i njezina je najvažnija karakteristika jest ta povezanost bez premca koju ima s ocem. Ja sam i u stvarnom životu tatina kći. Jako volim striku Erkana i u scenama gdje se pojavljuju otac i kći, glumom odražavam stvarnu ljubav koju osjećam prema njemu. Isto vrijedi i za tetu Nurgul, tetu Ebru i profesora Dževdeta'.

Gospodin Erkan otac je i u stvarnom životu.

Erkan Petekaja: 'Otac sam Džema Džana, ali osjećam se i kao pravi otac troje djece u seriji'.

Volite li Lejlu Tanlar, ili Džansu, kako je svi znamo?

Erkan Petekaja: 'Džansu volim kao vlastitu kćer. I doista u seriji proživljavam kakav je to osjećaj kad čovjek ima kćer. Među nama, otac Lejle Tanlar strašno je ljubomoran na mene (smije se). Lejla mi pruža osjećaj kako bi to bilo kad bih imao kćer. Da bar imam kćer poput Džansu! Kao što vidite, ja u ovoj seriji ne glumim, već osjećam i proživljavam'.

'Mi, ekipa serije 'Tuđi život', postali smo poput velike obitelji. Svi se jako vole. Mislim da je i to tajna našeg uspjeha'.

Erkan, bez obzira na probleme sa zdravljem, nikada ne propušta snimanja.

Kakvo je sad stanje s vašim bubrezima zbog kojih vas svako malo, kad vas uhvate bolovi, vode u bolnicu?

'Godinama imam problema s bubrezima. U oba imam bubrežni kamenac. Dvaput sam operirao lijevi bubreg. Desni mi ne stvara probleme, ali u lijevom i dalje imam tri kamena. Kad zahladi, imam problema s njima. Trenutačno ne mogu provoditi terapiju pa povremeno završim u bolnici. Čekam ljeto. Kad bude pauza u snimanju serije, ići ću na operaciju lijevog bubrega', rekao je Erkan.

Već godinama, svakodnevno, glumac ima i jedan svoj mali ritual.

Je li istina da ujutro i uvečer pojedete po tri masline i da početkom dana popijete četvrt čaše za čaj maslinova ulja?

'Vjerujem u blagodati masline. Maslina je posebno drvo. Ujutro i uvečer pojedem po tri masline jer vjerujem u njihovu blagodat. Maslinovo ulje pijem zbog zdravlja', rekao je Petekaja.

Seriju 'Tuđi život' gledajte na programu Nove TV.
 




 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene