Dustin Diamond, koji se proslavio kao Schreech u seriji "Školsko zvono", prošlog je vikenda hitno hospitaliziran zbog jakih bolova po cijelom tijelu.

Galerija


Dustin Diamond (44), koji se proslavio kao 12-godišnjak u tinejdžerskoj seriji "Školsko zvono", završio je na hitnom liječenju. 

Vezani članci Slika nije dostupna "UHVATILA GA JE U GARDEROBI S DRUGOM " Skandal na snimanju hit serije!

Kako piše američki TMZ, glumac je žurno hospitaliziran prošlog vikenda na Floridi nakon što je osjetio jak bol po cijelom tijelu. Dustin boravi u bolnici u kojoj doktori provode niz pretraga kako bi mu postavili dijagnozu, a njihove prve prognoze nisu optimistične. 

Naime, TMZ tvrdi da im je izvor rekao da je medicinski tim zabrinut jer vjeruju da Diamond ima karcinom, a obavljaju biopsiju kako bi to potvrdili. U glumčevoj obitelji postoji povijest borbe s tom teškom bolešću, a njegova je majka preminula od raka dojke. 

Inače, Dustin je najpoznatiji po ulozi Screecha u četiri sezone serije "Školsko zvono". Prošle godine napravljen je remake serije na američkoj televizijskoj mreži Peacock, a Diamond nije pozvan da bude dio glumačke ekipe. Medijima je rekao da ne zna zašto je izostavljen. 

Dustin je od 2009. u braku s Jennifer Misner i iste je godine napisao knjigu "Behind the Bell" o događanjima na snimanju popularne serije. Glumac je 2001. objavio bankrot, a prema pisanjima američkih medija, nakon toga se njegovo bogatstvo procjenjuje na 65.000 dolara zbog repriziranja "Školskog zvona". 

Diamond je 2014. imao problema sa zakonom i uhićen je zbog posjedovanja noža s preklopnom oštricom. Optužen je da je kod sebe imao skriveno oružje i time ugrožavao ostale građane. 

Od bucmastog mladića do mišićave zvijezde: Imao je više od 200 kilograma, a danas ga ne biste prepoznali!