džepna venera

Bila je glavna atrakcija na plaži, u tangicama samouvjereno šetala, a nema tko se nije okrenuo u njezinom smjeru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Camila Mendes odrađivala je snimanje novog filma "Strangers" u oskudnom bikiniju koji je isticao njezinu savršenu figuru.

Camila Mendes (27) proslavila se 2017. ulogom u popularnoj seriji "Riverdale" nakon čega je stekla obožavatelje diljem svijeta koji prate svaki njezin korak. 

Glumicu, koja se bavi i pjevanjem, paparazzi su fotografirali na snimanju novog Netflixovog filma "Strangers" na plaži u Miamiju. Camila je bila glavna zvijezda na setu dok je šetala u oskudnom cvjetnom bikiniju čiji su donji dio bile tangice. 

Mendes, kojoj mnogi već daju nadimak džepna Venera zbog njezine visine od 157 centimetara i goleme ljepote, pokazala je savršenu figuru dok je samouvjereno hodala među produkcijsku ekipu i dogovarala snimanje scena. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila mendes (@camimendes)

Camila je jedna od glavnih zvijezda novog filma skupa s Mayom Hawke, poznatoj po seriji "Strangers Things" i tome što je kći bivših supružnika i velikih glumačkih zvijezda, Ume Thurman i Ethana Hawkea. 

"Jako sam uzbuđena zbog rada na ovom projektu", rekla je za Mendes prije nekoliko mjeseci. 

Inače, tamnokosa ljepotica je u vezi s kolegom iz serije "Riverdale" Charlesom Melton, a o tome se počelo šuškati 2018. kada su viđeni da se ljube u baru. Kako pišu američki mediji, par je prekinuo krajem 2019., a ove godine su ponovno obnovili vezu na snimanju novih epizoda. 

Nijedno od njih baš ne voli govoriti o ljubavnom životu, iako Camila svojim objavama na Instagramu svakodnevno uveseljava više od 26 milijuna pratitelja.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Heidi Klum (Foto: Instagram) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) +1 Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Celebrity Nije odoljela da ne pokaže fotografiju u toplesu koju je snimio njezin mlađahni suprug od kojeg se ne odvaja

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene