Lori Loughlin i suprug Mossimo Giannulli izgubili su bitku na sudu. Optuženi su za davanje mita u iznosu od 500 tisuća dolara kako bi se njihove kćeri upisale na sveučilište u Južnoj Kaliforniji kao veslačice, premda se nijedna od njih ne bavi veslanjem.

Galerija


Lori Loughlin, koja se proslavila ulogom Becky u hit-seriji "Puna kuća", i njezin suprug Mossimo Giannulli suočili su se sa sudskom presudom prema kojoj zbog podmićivanja Singerove zaklade, kojoj su platili više od 500 tisuća dolara kako bi kćeri Oliviju i Isabellu upisali na prestižne fakultete moraju u zatvor.

Vezani članci Felicity Huffman Fotografi je uhvatili na parkiralištu dok su joj uzimali bris nosa, nakon odsluženja kazne izbjegava javnost i medije Slika nije dostupna Bit će zaista puna kuća! I teta Becky vraća se u nove epizode

Lori će odslužiti kaznu od dva mjeseca zatvora, a Mossimo kaznu od pet mjeseci. Oboje će platiti i novčanu kaznu od 150 tisuća dolara. Iako su cijelo vrijeme tvrdili da nisu krivi, na kraju su ipak sve priznali kako bi izbjegli veću zatvorsku kaznu, koja je mogla biti i do 20 godina.

Bračni par uhićen je u ožujku 2019. godine zajedno s još 50 roditelja, među kojima je bila i glumica Felicity Huffman, koja je odslužila kaznu od 14 dana zatvora.

"U potpunosti prihvaćam svoju krivnju i s dubokim žaljenjem i sramom zbog onoga što sam učinila, prihvaćam punu odgovornost za svoje postupke. Sramim se boli koju sam prouzročila svojoj kćeri, obitelji, prijateljima, kolegama i obrazovnoj zajednici. Želim se ispričati svima, a posebno učenicima koji svaki dan naporno rade kako bi se upisali na sveučilišta i njihovim roditeljima koji uz ogromne žrtve daju iskrenu podršku svojoj djeci", stajalo je u izjavi glumice koja je svoju krivnju odmah priznala.

Još jedna transformacija o kojoj internet bruji: Ovako je izgledala donedavno, a sad se hvali novom figurom na društvenim mrežama