ni sjena seks-simbola

Legendarna ljepotica toliko se preobrazila lošim zahvatima da ostavlja u šoku svaki put kad je paparazzi uhvate u rijetkim izlascima

Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Locklear (Foto: Getty Images) Ava Sambora i Heather Locklear (Foto: Instagram) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) +0 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Galerija

Zvijezda serije "Melrose Place" Heather Locklear zabrinjava obožavatelje svojim izgledom, a kruže i glasine o problemima sa zaručnikom Chrisom Heisserom, s kojim je obnovila ljubav 2017.

Mjesecima se šuška da su zaruke nekadašnjeg seks-simbola Heather Locklear (59) i poduzetnika Chrisa Heissera (59) pukle, no glumica ne želi komentirati glasine i izbjegava medijske istupe. 

Par je posljednji put viđen skupa krajem svibnja u Kaliforniji i nisu izgledali baš dobro raspoloženo, pogotovo Heather koja je bila sva natečena. Obavljali su kupnju, a kad su primijetili paparazze, požurili su do svog automobila. 

Zvijezda serije "Melrose Place" dugo nije objavljivala ništa povezano s Heisserom na svom profilu na Instagramu. Posljednji put pohvalila se cvijećem koje je dobila od zaručnika za Valentinovo, a u siječnju je pozirala u njegovu zagrljaju. Na objema objavama označila je Chrisa, koji ima svoj profil na Instagramu, no nije još podijelio ništa na njemu. 

Mnoge je iznenadilo i što se Heather pojavljuje u javnosti bez dijamantnog zaručničkog prstena koji joj je dragi dao. Zbog toga se šuškalo o njihovu prekidu, dok su neki tvrdili da ga ne nosi zbog mjera opreza dok odrađuje obveze po Los Angelesu. 

Par je bio u vezi još u srednjoj školi, no nakon tog školskog razdoblja nastavili su dalje sa životom. Obnovili su svoju ljubav u jesen 2017.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ava Sambora i Heather Locklear (Foto: Instagram) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Getty Images) +12 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Celebrity Ni skupocjeni Porsche nije mogao skrenuti pažnju s bivšeg seks-simbola, nekad su se svi divili njenoj ljepoti, sad samo šokira

Locklear je posljednjih nekoliko godina punila medijske stupce svojim problemima s alkoholom i nasiljem. Naime, u ožujku 2018. Heather je tukla zaručnika Chrisa, a njezin je brat zvao policiju. Kada su došli policajci, prijetila im je i tvrdila da će ih srediti oružjem koje drži u kući, ali brzo je utvrđeno da ono ne postoji.

Par je kasnije nadvladao sve probleme te je Heisser pomogao glumici s odvikavanjem i čini se da Heather napokon dobro napreduje po pitanju svoje ovisnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear)

Inače, Heather je poznata i po ulozi Sammy Jo Carrington u sapunici "Dinastija", koja se emitirala od početka 80-ih godina. Pratili su ju gledatelji diljem svijeta, pa i u Hrvatskoj. Žene su nekad htjele izgledati poput glumice, a muškarci su uzdisali za njom. Nalazila se na listama najljepših žena, no danas je tek sjena ljepotice kakva je bila.

Ima mnogo bujniju figuru, a njezino lice stalno izgleda natečeno, što je, kako pišu strani mediji, posljedica zahvata koje je imala, ali i godina alkoholizma. Vidljivo je da je operacijama sređivala obraze i nos, a vjerojatno je pretjerala i s botoksom. Budući da se Heather pojavljuje u javnosti bez šminke, njezino drukčije, uništeno lice još se više ističe. 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) +10 Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Celebrity Talijanka izvanserijske ljepote dugo je krila svoje kćeri, sad su napokon uhvaćene skupa, a pogled s jedne teško je odvojiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene