Deniz Baysal oduševila je više od 3 milijuna obožavatelja na Instagramu novom frizurom s kojom je neprepoznatljiva.

Galerija


Tursku glumicu Deniz Baysal domaća publika zavoljela je kroz ulogu u popularnoj seriji "Fazilet i njezine kćeri" .

Vezani članci Nives Celzijus Zanosne obline Nives Celzijus pale su u drugi plan zbog jednog detalja kojim je očarala pratitelje Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nova promjena za Nives Celzijus, obožavatelji je obasipaju komplimentima

28-godišnja ljepotica tamo je igrala ulogu najstarije kćeri Hazan, a nakon te serije za njezinim životom stvorio se nevjerojatni interes publike.

Deniz na Instagramu tako danas slijedi više od 3 milijuna obožavatelja koje je itekao iznenadila promjenom imidža. Fotografijom iz frizerskog salona glumica je pokazala nešto kraću kosu te šiške koje su ju u potpunosti promijenile.

"Promjene su neophodne", poručila je te oduševila svoje sljedbenike koji su joj poručili kako je baš uvijek prekrasna.

Podsjetimo, početkom rujna Deniz se udala za glazbenika Barışa Yurtçua nakon 2 godine ljubavi. Sudbonosno "da" izgovorili su u mondenom turskom ljetovalištu Çeşme na Egejskome moru, točnije u jednom popularnom restoranu koji je poznat kao okupljalište turske elite.

Par se upoznao 2017. godine na snimanju njegovog spota u kojem je Deniz glumila dominu, a njezin novopečeni suprug njezinog slugu. Kako je sama otkrila, bila je to fatalna privlačnost.

Također, priznala je i kako je on prvi muškarac koji je u njen život doveo mir i sigurnost koji su joj bili potrebni još od malih nogu kada su se njezini roditelji rastali. Otad je lijepa glumica imala strah od napuštanja, a on se najviše odražavao na njezine veze. 

Ipak, pronašla je svoju mirnu luku.

Uhvaćeni! Slavni glumac sve češće s holivudskih zabava odlazi kući s ovom ženom