zbog nje se uozbiljio?

Pala je na muškarca kojemu su ekspresno propale veze s nekoliko ljepotica, a s njom je spreman i na velik korak

Pete Davidson (Foto: Profimedia) Pete Davidson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Pete Davidson (Foto: Profimedia) Galerija

Phoebe Dynevor uživa u vezi s komičarem Peteom Davidsonom i čini se da je njihov odnos sve ozbiljniji.

Phoebe Dynevor (26) prošle godine je stekla slavu ulogom u seriji "Bridgerton", a njome je privukla i dečka, komičara Petea Davidsona (27) s kojim je veza sve ozbiljnija. 

Pogledaj i ovo Pete Davidson (Foto: Profimedia) Prvi put u javnosti Zvijezda hit-serije u sedmom je nebu s novim dečkom, sve bivše s njim su imale probleme, a u nju se zaljubio gledajući njezine scene seksa

Glumica je privukla pažnju dok je šetala Londonom u kratkim hlačama i topiću koji je isticao njezin isklesani trbuh. Phoebe je lice sakrila ispod kape i sunčanih naočala, no ipak nije uspjela proći nezapaženo. 

Dynevor je početkom srpnja prestala skrivati svoju vezu s Peteom o kojoj se šuškalo od ožujka i pojavila se na tribinama na teniskom meču na Wimbeldonu. Romantike i nježnosti među njima nije nedostajalo, a mnogi znatiželjni pogledi bili su usmjereni na njihov dio tribine. Neprestano su se nježno dodirivali, ljubili i grlili, a zamolili su i ženu koja je sjedila pored njih da ih zajedno fotografira.

Nedavno se počelo šuškati da je Phoebina i Peteova veza sve ozbiljnija i da se on planira preseliti iz Amerike u London. Inače, zanimljivo je da se glumica svidjela komičaru kad je gledao njezine seksi scene u seriji "Bridgerton". 

"Peteu se Bridgerton jako svidio i Phoebe ga se izuzetno dojmila. Ona je totalno njegov tip - svježeg lice i te mladenačke, nevine ljepote. Zezali smo ga zbog zločestih scena, a on je priznao da su mu jako seksi. Osjetio je kako mu je sudbina odredila da ju mora upoznati", izjavio je njegov blizak prijatelj za The Mirror.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PD 🌗 (@phoebedynevor)

Pete je u travnju potvrdio da je s Phoebe u vezi na daljinu, jer on trenutačno živi u SAD-u, a ona u Velikoj Britaniji.

Pete inače iza sebe ima propale zaruke s pjevačicom Arianom Grande, a nakon nje je ljubio 20 godina stariju glumicu Kate Beckinsale, zbog čega su bili na meti kritika i javnost se šalila na njihov račun komentirajući da izgledaju kao majka i sin. Par je uhvaćen tijekom vrućih poljubaca za zadnjem sjedištu taksija, a nakon četiri mjeseca njihova je veza završila.

Bio je u vezi i s manekenkom Kaiom Gerber, što njezina majka i slavna manekenka Cindy Crawford nikako nije odobravala, a obitelj je zbog njega čak održavala i krizne sastanke.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +3 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Imaju ljubav o kakvoj mnogi sanjaju, nakon više od 20 godina mu klecaju koljena zbog supruge koju je često branio od kritika na račun izgleda

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene