Svaka čast!

Zvijezda serije 'Navy CIS' spasio tinejdžera iz gorućeg auta!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumac Mark Harmon koji glumi Gibbsa u seriji 'Navy CIS' spasio je tinejdžera iz gorućeg automobila te tako dobio titulu heroja i u stvarnom životu.

´Sve što imam u životu dugujem njemu, bez njegove pomoći danas ne bih bio živ, bez sumnje´, iskreno je rekao Colin Specht, mladić koji je zbog prebrze vožnje zamalo izgubio život. Sreća u nesreći bila je da se sve dogodilo ispred kuće popularnog glumca Marka Harmona, koji je svjetsku popularnost stekao ulogom Leroya Jethra Gibbsa u seriji Navy CIS.

>> 20 stvari koje niste znali o neozbiljnom agentu DiNozzu iz Navy CIS-a

Pogledaj i ovo Nevjera - 2 Turska uspješnica! Mislila je da ima savršen život i brak: Ne propustite priču o osveti prevarene žene večeras na Novoj TV!

U siječnju 1996. godine tada šesnaestogodišnji Specht vozio se prebrzo u automobilu sa svojim prijateljem u Brentwoodu. Opasna vožnja dovela ih je do nesreće u kojoj je Specht ostao zarobljen u gorućem automobilu. Novinarima je kasnije ispričao kako je netko razbio prozor automobila i izvukao ga iz plamena. I ostali prolaznici su se uključili u spašavanje njegovog života, te su ga zajedno kotrljali po ulici kako bi ugasili plamen koji je zahvatio njegovu odjeću. Mjesece je proveo u bolnici oporavljajući se od opeklina trećeg stupnja. Tek mjesecima kasnije roditelji su mu otkrili tko je prvi pritekao u pomoć.

Kao pravi junak, Harmon nije želio otkriti da je upravo on zaslužan za spašavanje Spechtovog života. Ni tada nije komentirao nesreću, a i danas odbija zasluge. S druge strane, Specht koji ima tetovaže na dijelovima tijela kako bi prikrio strašne ožiljke, kaže kako je Markov vječni dužnik. ´Mogao je puno toga izgubiti u slučaju eksplozije, uostalom njegova se karijera temelji na njegovom izgledu, no on unatoč tome niti jednog trenutka nije oklijevao´, dodao je Specht.

Sedamnaest godina poslije Specht radi kao osobni trener, a dok na televiziji gleda neustrašivog i briljantnog agenta Gibbsa za kojeg najbolje zna da je pravi heroj i u stvarnom životu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene