baš šteta!

Ni skupocjeni Porsche nije mogao skrenuti pažnju s bivšeg seks-simbola, nekad su se svi divili njenoj ljepoti, sad samo šokira

Ava Sambora i Heather Locklear (Foto: Instagram) Ava Sambora i Heather Locklear (Foto: Instagram) Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ava Sambora i Heather Locklear (Foto: Instagram) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) +6 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Galerija

Heather Locklear snimljena je dok je točila gorivo u auto i obavljala kupnju u trgovini organskom hranom.

Nekadašnja glumačka zvijezda i seks-simbol Heather Locklear (59) rijetko se pojavljuje u javnosti, ali kad to učini, šokira svojim izgledom. 

Pogledaj i ovo Heather Locklear (Foto: Getty Images) pomogao joj s liječenjem Bila nasilna prema njemu, a sad se zaručili? Godinama je šokirala problemima s alkoholom i napadima na policajce

Heather, koju je 90-ih proslavila uloga Amande u seriji "Melrose Place", snimljena je u Los Angelesu dok je punila gorivom svoj skupocjeni Porsche, a potom se uputila u trgovinu organskom hranom. 

Locklear je bila u kratkim, crnim tajicama i majici bez rukava koji su naglašavali njezinu puno bujniju figuru nego što je bila nekada. Pokušala se sakriti iza kape, no paparazzi su je primijetili. 

Heatherino lice bez šminke je izgledalo napuhnuto, odnosno natečeno, pogotovo ispod očiju gdje su joj se isticali podočnjaci. Kosu je imala svezanu u neurednu pletenicu, a ni ovog puta nije nosila dijamantni, zaručnički prsten.

Inače, bivši seks-simbol je nedavno snimljen bez šminke u kalifornijskom gradu Agoura Hills tijekom šopinga sa svojim zaručnikom Chrisom Heisserom (59). 

Locklear je bila u vezi s Heisserom još u srednjoj školi, no nakon tog školskog razdoblja nastavili su dalje sa životom. Obnovili su svoju ljubav u jesen 2017. Ipak, par je kasnije nadvladao sve probleme te je Heisser pomogao glumici s odvikavanjem te se čini da Heather napokon dobro napreduje po pitanju svoje ovisnosti.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Celebrity Sve je zabrinula izgledom i brojnim skandalima, ali sad je sve glasine opovrgnula jednom fotografijom

Locklear je posljednjih nekoliko godina punila medijske stupce svojim problemima s alkoholom i nasiljem. Naime, ožujku 2018. Heather je tukla zaručnika Chrisa, a njen brat je zvao policiju. Kada su došli policajci, prijetila im je i tvrdila da će ih srediti oružjem koje drži u kući, ali brzo je utvrđeno da ono ne postoji.

Ipak, par je kasnije nadvladao sve probleme te je Heisser pomogao glumici s odvikavanjem te se čini da Heather napokon dobro napreduje po pitanju svoje ovisnosti.

Inače, Heather je poznata i po ulozi Sammy Jo Carrington u sapunici "Dinastija" koja se emitirala od početka 80-ih godina. Pratili su ju gledatelji diljem svijeta, pa i u Hrvatskoj. Žene su nekad htjele izgledati poput glumice, a muškarci su uzdisali za njom. Nalazila se na listama najljepših žena, no danas je tek sjena ljepotice kakva je bila zbog svojih ovisnosti i plastičnih operacija kojima se podvrgnula. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Leonarda Boban (Foto: IN Magazin) Celebrity Leonarda snimljena u javnosti prvi put nakon razvoda od Bobana, nasmijana je uživala u omiljenom društvu

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 1 Kristina Penava - 2 Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Mandarina Celebrity Kristina Mandarina pohvalila se povratkom na posao koji ju je proslavio, no ovog puta nema agruma i skroz drukčije izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene