Donna D'Errico podijelila je nekoliko fotografija na kojima je u bijelom badiću i visokim potpeticima, a ubrzo je dobila mnoštvo komplimenata od pratitelja.

Galerija


Plavokosa ljepotica Donna D'Errico (53) u kultnoj seriji "Baywatch" plijenila je pozornost gledatelja u ulozi Donne Marco, a svojim objavama na Instagramu često pokazuje da se nije puno promijenila od dana najveće slave. 

Vezani članci Serija Baywatch Zvijezde "Baywatcha" nekad su plijenile pažnju milijuna fanova, a njihovi životi danas neka su potpuno druga priča! Pamela Anderson - 2 Nakon petog braka od 12 dana nije izgubila vjeru u ljubav: Platinasta ljepotica pronašla sreću s tjelohraniteljem

D'Errico je podijelila nekoliko fotografija na kojima je u oskudnom, bijelom bikiniju i visokim potepticama te u ruci drži kišobran. Ubrzo je dobila mnoštvo komplimenata pratitelja. 

"Čista ljepota", "Izgledaš neodoljivo. Wow. Nevjerojatno tijelo", "Lijepa kao i uvijek", "Ova žena je s drugog svijeta", "Zadivljujuća si", komentirali su. 

Inače, Donna je nekoliko puta pozirala za magazin Playboy, a prošle se godine skinula do kraja kako bi prikupila novac za spašavanje žrtava trgovanja ljudima, školovanje ranjivih ljudi i pomaganje preživjelima da se vrate samostalnom životu.

Glumica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je samo prekrivena crvenom bojom, a njezin dobrotvorni potez dobio je mnogo odobravanja obožavatelja.

I dalje se bavi glumom, a posljednje je snimila filmove "116 MacDougal" i "Escape from Area 51".

Divna gesta Thompsonove samozatajne supruge koja je i njega potaknula na hvalevrijedan potez: "E to je veličina"

Jennifer Aniston iznenadila obožavatelje predivnom fotografijom u toplesu, nevjerojatno je kako izgleda u 53. godini!