Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nove epizode popularne humoristične serije osim starih već svima omiljenih likova donijeli su nam i neke nove.


Imamo priliku upoznati Bahru Bureka, osebujnog scenaristu i TV producenta koji se vratio iz Londona, te kojeg u seriji utjelovljuje Zlatan Zuhrić Zuhra.

Nove epizode serije LUD, ZBUNJEN, NORMALAN: Najluđa sezona ikada!

Vezani članci Mustafa Nadarević Mustafa Nadarević dočekao 77. rođendan u bolnici: "Ne znam što bih više rekao o svom stanju" Miraj Grbić - 2 Glumac otkrio na što ga žena tjera u izolaciji, uvalio druge muževe: "Sad si našima dao ideju"

Burek je došao kod Faruka s idejom i scenarijem za TV seriju, te vrlo brzo kreću u snimanje. Seriju treba i prodati, tako da ovaj tandem ulazi i u pregovore s televizijskom kućom, a kako će proći snimanje prve epizode i hoće li uspjeti seriju na kraju nekom i prodati, tek ćemo vidjeti u uzbudljivim novim nastavcima serije.

'Glumiti u novoj sezoni 'Lud, zbunjen, normalan' mi je bilo jedno sasvim ugodno iskustvo, a prije svega mi je izuzetna čast i zadovoljstvo glumiti s Mustafom Nadarevićem kojega iznad svega jako cijenim i za kojega osobno mislim da je najbolji glumac ovih prostora. Što se tiče atmosfere na setu, ona je genijalna, a ekipa neponovljiva. U seriji glumim Bahru Bureka čiji se lik ni po čemu posebnom ne ističe. Zanimljiv je lik, producent koji snima seriju, jedno osvježenje u seriji', izjavio je Zuhra.

Osim Zuhre, u ulozi Čombetovog brata koji se vraća iz Amerike, možemo vidjeti glumca Ljubomira Bandovića. Koje sve peripetije će izazvati Kufe, te kako će se snaći u Sarajevu nakon povratka iz Amerike, vidjet ćemo u premijernim nastavcima osme sezone koju gledatelji svakodnevno imaju priliku pratiti od ponedjeljka do srijede nakon serije Kud puklo da puklo na Novoj TV. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook