Zsa Zsa je na svom profilu na Instagramu progovorila o ozbiljnom problemu s kožom lica i aknama, sve s namjerom kako bi pokazala pravo ja i pomogla svima kojima može.

Galerija


I dok se većina mladih djevojaka i žena danas na društvenim mrežama trudi objaviti svoje savršene fotografije, bez ijedne mane, koristeći se pritom različitim trikovima i aplikacijama, naša uspješna pjevačica Jelena Žnidarić Zsa Zsa odlučila se baš na ono suprotno.

Vezani članci Zsa Zsa Golog lica ili jaka šminka? Otkrivamo što je draže domaćim i svjetskim zvijezdama Zsa Zsa i Antonela Progovorile o teretu koji su nosile i hrabro pokazale pravo lice: "Ustajala sam ranije i potajno se šminkala samo da me on ne bi vidio..."

26-godišnja Zsa Zsa na svojim je društvenim mrežama odlučila pokazati svoje lice bez šminke i otkriti problem s kojim se već neko vrijeme bori, a to je problem s kožom lica i aknama. O tome je prvi put nedavno progovorila i iznenadila mnoge. Pjevačica je objavila poduži status i hrabro progovorila o svom slučaju, s kojim se, vjerujemo, mogu poistovjetiti mnoge od nas.

"Sve znate. Sve sam vam već rekla još prije mjesec i pol na storijima. Nije novost da imam problem s kožom lica. Ovo stavljam zbog vas, ali i zbog sebe, kao što sam obećala još onda! U međuvremenu su se javili još neki pokreti vezani za razbijanje ove fejk Instagram slike i prihvaćanja samog sebe. I neeeeizmjerno mi je drago ako sam motivirala neke od njih na taj iskorak! Upravo zato važno je govoriti o tome! Ja se nikad nisam skrivala tu pred vama ni fejkala. I iako mi je sada teško, neću ni sad! Osjećam da svoj glas moram usmjeriti u tom smjeru jer nisam tu da šutim i lažem svima vama, a i sebi, nego da govorimo o nečemu što je normalno, ljudski! Da pomognemo kome možemo, bar malo. I da se svi osjećamo ugodnije na ovom mjestu zvanom Instagram. Ovo je tek početak. Pričat ću vam detaljnije o svemu u sljedećem videu. A sad, evo ovaj, za mene NOVI POČETAK! Neću čekati da 2020. prođe", napisala je Zsa Zsa u objavi na profilu na Instagramu.

U komentarima su joj pristigle brojne poruke podrške, što od njezinih pratiteljica, što od poznatih lica, ali sve su to uglavnom bile pohvale za hrabrost zbog koraka na koji se odlučila.

"Bravo za ovo", "Lijepa si, frende, još više sad", "Ti si meni najljepša i najposebnija hrabrica", "Ti si ti, stvarna si, nisi fotošop, i meni osobno si prelijepa (stvarno), savršenost je u nesavršenostima", "Lijepa si ti i sa šminkom i bez šminke, vidjela sam te u Varaždinu", "Prekrasno napisano", "A kad se smiješ, razbiješ svijet", "Trenutačno si mi izmamila možda najveći osmijeh na lice ikad", "Da je bar više ljudi kao što si ti", "SVAKA TI ČAST, ja ne znam bi li se još jedna cura ovako prikazala javno. Jako je lijepo što imaš veliko samopouzdanje", "Prekrasna osoba koja zna što treba reći, svaka čast, kapa do poda", samo je dio stotine komentara koje je dobila.

Rijetki su mislili da će uspjeti: Pokazao mišiće na plaži, a 13 godina starija supruga nije ga ispuštala iz vida