Nepoznati haker medijima nudi fotografije Pippe Middletone i njenog golog zaručnika Jamesa Matthewsa.


Sve je veća lista poznatih koji su postali meta hakerskih napada. Među posljednjima na listi se našla i Pippa Middleton, lijepa sestra vojvotkinje Catherine.

Njoj je, naime, nepoznati muškarac ukrao privatne fotografije s iClouda ponudio ih medijima za 50.000 funti (što je oko 433 000 kuna). Za taj iznos muškarac nudi čak 3000 fotografija među kojima su one na kojima Pipa isprobava vjenčanicu, ali i one na kojima je njen zaručnik James Matthews potpuno gol, piše The Sun kojem je nepoznati haker dao rok od 48 sati da otkupi fotografije.

Osim intimnih fotografija, haker tvrdi da posjeduje i fotografije kraljevske obitelji na kojima su vojvotkinja od Cambridgea, njen suprug princ William, ali i njihovo dvoje djece.

Kate Middleton I Princ William, Pippa Middleton i James Matthews(Foto: Getty)

Iako ih je prvotno ponudio britanskim tabloidima haker je svjestan da će zbog pravnih ograničenja Velike Britanije fotografije vjerojatno završiti u američkim medijima, a ne isključuje čak ni mogućnost da fotografije vrati Pippi Middletone ako mu zauzvrat ponudi minimalno 50 000 funti.

U cijeli slučaj odmah se uključila policija, ali i odvjetnici koji nastoje što prije riješiti slučaj i time 33-godišnjoj Pippi omogućiti mirno planiranje skorašnjeg vjenčanja. Dospiju li fotografije ipak u javnost to će sigurno baciti sjenu na njeno bajkovito vjenčanje sa sedam godina starijim milijunašem.