Internetska posla

Napokon otkriveno zašto se Doris Dragović povukla s estrade!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sjećate li se tog vremena? Doris je jednostavno nestala sa scene. Eva napokon odgovora na pitanje zašto je to učinila!

Ovog petka u Internetskim poslima Daniel Delale ugostio je Zrinka Tutića, jednog od najznačajnijih kantautora hrvatske zabavne glazbe.

Zrinko Tutić
i Daniel Delale družili su se tijekom iskrenog intervjua u Internetskim poslima, a Zrinko je spremno odgovarao na mnoga zanimljiva pitanja.

Pogledaj i ovo showbuzz Vodi Daniel Delale U 'Internetskim poslima' gostuje Zrinko Tutić! Postavi mu pitanje!

Jedno od njih je bilo i što misli o povlačenju Doris Dragović sa estrade.

'Nema žena gdje pjevati, ne želi pjevati na seoskoj priredbi! Sada je imala divan koncert, bio sam, pjeva odlično. Ja to razumijem, imaš 50 godina, i kažeš sebi, neću pjevati na primitivnim mjestima. Na kraju, nema gdje pjevati, nema takvih mjesta', tvrdi glazbeni kantautor, otkrivši pritom razlog povlačenja s estrade ove talentirane pjevačice.

>> 'U životu mi se tek treba dogoditi 'velika ljubav''

Jedno od najaktualnijih pitanja zasigurno je i tema ovogodišnjeg Eurosonga, gdje se Hrvatska s pjesmom 'Mižerja' nije uspjela plasirati u finale. Zrinko Tutić je s Majom Blagdan i 'Svetom ljubavi' odvojio četvrto mjesto na Eurosongu 1996.godine.

'Petnaest godina propadamo na Eurosongu, valjda je taj mazohizam u nama važan, što više propadnemo, to je stvar bolja. Ima različitih pogleda na svijet, i to je u redu, ali ima i nas nekih što se stalno ispričavamo što smo bili četvrti; Rajko se ispričava što je pobjedio na Eurosongu, Huljić se ispričava što je i on bio četvrti. Ovom prigodom Klapa s mora bila je kostimirani boy bend. Mi smo imalo dobre plasmane sa srednjoeuropskom pop glazbom, koja nije previše amerikanizirana, ove godine kada sam čuo Dansku (koja je pobijedila), rekao sam, eto je, pobjednica!', rekao je Tutić.

Zrinko je i odgovorio zašto nije toliko aktivan kao prije u stvaranju pop glazbe.

'Više razloga je, ali ja zasad nisam prepoznao ništa talentirano kao Doris ili kao Tajči. Danas su svadbe jedina mjesta gdje se mora podilaziti kako bi svatovi bili zadovoljni, jer je kompletna klupska scena propala', odgovorio je Zrinko.

'Imamo zanimljivu situaciju, glavne zvijezde koje su danas u medijima, o kojima se stalno piše, imaju oko 40 godina. Gdje su mlade cure koje pjevaju, od 20 godina, gdje su mladi dečki? Okruženje mora dati priliku da ti ljudi mogu negdje biti. Danas nema glazbene industrije, pa nema potrebe gurati te mlade glazbenike', nadodao je.

Na pitanje koji je njegov recept za nastajanje prave glazbene zvijezde Zrinko je odgovorio:

'Prvo moraš biti vlasnik sebe, 51%; recept je da moraš barem imati neku srednju glazbenu školu. Ne volim raditi s mlađim ljudima od 18 godina, a kada si u tim godinama, dobivaš neku karakteristiku.

Nakon vježbe s glazbenim pedagogom, volim upoznati, popričati s tom osobom. Pošto smo svi određeni fizičkim izgledom, u mom slučaju kod takve osobe, tražim nešto što je estetski podnošljivo, a masovno', zaključio je Tutić.

Što je još otkrio, pogledajte u videu! 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene