Severina, Tajči, Doris...

Otkrio neke detalje o najvećim zvijezdama hrvatske estrade!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zrinko Tutić gostovao je u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju i otkrio mnogo zanimljivih detalja o svojim muzama.

'Zrinko Tutić osim što razumije talent, jer je i sam talentiran, on je i veliki profesionalac. Zna što želi dobiti od suradnika i pri tom je jako zahtjevan i težak. Budio me u 9 sati ujutro da mu pišem pjesme', prisjetila se svoje suradnje sa skladateljem Alka Vuica, na predstavljanju antologijskog izdanja 'Na svoju ruku', Zrinka Tutića, na Narodnom radiju.

Pogledaj i ovo Doris Dragović opravdanje ih nije utješilo Obožavatelji Doris Dragović razočarani zbog prekinutog koncerta u Zagrebu: "Tri sata se borite, je li tako teško sve odraditi i pripremiti ranije?"

Tutić je bio gost u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', gdje se prisjetio svojih velikih suradnji.

'Tajči je zarazno biće. Do te mjere se uvuče u tebe, kao vodene kozice, da to ne možeš oprati', rekao je Zrinko kojeg je Tajči iznenadila pozivom u eter iz svog doma u Americi.

>> Napokon otkriveno zašto se Doris Dragović povukla s estrade!

'Sa Zrinkom je bilo lijepo surađivati. Koliko god smo imali potencijala, on je znao zahtijevati i izvući maksimum iz nas', rekla je Tajči.

Željko Bebek priznao je da je do suradnje sa Zrinkom bio pjevač Bijelog dugmeta, a nakon njega po prvi put prepoznat kao samostalni pjevač, a Arsen Dedić mu je poručio da se ne plaši, jer strah ponižava i strah je roditelj okrutnosti.

'Massimo je moja ljubav i jedan od najljepših glasova s kojima sam radio, a Maja Blagdan došla mi je s ponudom koju nisam mogao odbiti, ali nije sve za eter', rekao je Zrinko.

Blagdan ga je nazvala svojim trenerom, a Doris Dragović priznala da sve ono što je ona danas na sceni potvrđuje tko je zapravo Zrinko Tutić.

'Šali se da sam polupismena, a u odnosu na njegov talent, to i jesam. U njemu ću uvijek imati prijatelja i savjetnika', rekla je kantautorica Lea Dekleva, a Ivana Husar Mlinac priznala da bi i danas voljela k njemu doći po neki savjet.

'On je Mangup iz one popularne pjesme', otkrio je Ivan Mikulić, a Ksenija Erker je otkrila da je u njihovim mladim danima postojala ljubavna kemija između nje i Zrinka. 

'Ganjao sam je, a ona je bježala. Bila je skliska', otkrio je Tutić o Erkerici.

Za Mišu Kovača rekao je da se takav transfer emocija između njega i publike teško može opisati, a Severinu je nazvao najboljom zabavljačicom koju smo ikad imali.

'On je vodio glavnu riječ na scenu. I onaj dan kad je maknut  ta je scena otišla znamo svi gdje. Vrijeme je da se Zrinko ponovno primakne malo svima nama', rekao je Tutićev prijatelj Miroslav Rus.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene