Miss Turizma Svijeta

Hrvatica među deset najljepših na svijetu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svjetski izbor za Miss Turizma Svijeta održan je u Malacci u Maleziji. Pobjedila je predstavnica Tajlanda, a pratilje su predstavnice Srbije i Velike Britanije.

Hrvatska predstavnica Zrinka Kučinić iz Ploča uvrstila se među prvih deset ljepotica iz cijelog svijeta na svjetskom izboru za Miss Turizma svijeta. Izbor je održan u Malacci u Maleziji.

Pogledaj i ovo showbuzz Lijepa Lara Obiteljska tragedija mlade ljepotice: "Uh, previše je tu toga..."

Pobjednica izbora je Miss Turizma Tajlanda, dok su pratilje predstavnice Srbije i Velike Britanije. Lijepa Zrinka studentica je druge godine Pravnog fakulteta iz Splita, a lentu najljepše ponijela je prošle godine u Poreču. Hrvatska delegacija boravila je u Maleziji tri tjedna, a vlasnik licence za Hrvatsku, Boris Kosmač, dobio je počasno mjesto kao jedan od deset svjetskih sudaca u programu na finalu te je predao jednu od lenti.

'Nadamo se da će uskoro i naša predivna Hrvatska biti domaćin ovako prestižnog svjetskog izbora i pokazati svijetu svoje ljepote i turistički potencijal', rekao je Kosmač, presretan dobrim plasmanom naše Miss. Inače, hrvatske predstavnice već godinama sjajno prolaze na ovom prestižnom izboru, pa je tako prošlogodišnja predstavnica Jelena Katarina Kapa postala pratilja Miss Turizma Svijeta u Venezueli.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene