Zrinka Cvitešić progovorila je o najtežim trenucima svog života.


Zrinka Cvitešić progovorila je o najtežem razdoblju u životu, a u isto vrijeme radila na predstavi "Zečja rupa" u kazalištu Planet Art. Ovih dana kazalište slavi rođendan, a povodom 12. obljetnice Zrinka je kazalištu i utemeljitelju Marku Torjancu uputila videočestitku. Kazališni komad nazvala je posebnim i jednim od najvažnijih u karijeri. Progovara taj komad o najbolnijem trenutku u životu bračnog para, gubitku djeteta.

"U veljači 2009. godine prolazila sam kroz jedno od najtežih razdoblja u svom životu i baš nekako u to vrijeme započela sam rad na predstavi 'Zečja rupa' u Planet Artu te sam shvatila da nisam jedina kojoj je u tom trenutku bilo teško. U radu na predstavi tražili smo odgovor na najteže životno pitanje - kako preživjeti i kako se nositi s gubitkom djeteta. Nakon dva mjeseca priprema izašli smo na scenu ne samo kao bolji glumci, već i kao bolji ljudi", rekla je u videu Zrinka.

Zrinka Cvitešić (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL)

"Osobno sam u tom kazalištu pronašla obitelj, prijatelje, najbolje kolege i hvala Marko, Slave... svim roditeljima koji su izgubili djecu, a smogli su snage doći na predstavu, zajedno s nama plakali i ustupili mjesto katarzi. Zbog svega toga što sam rekla 'Zečja rupa' i dan danas ostaje prva na listi svih mojih predstava, zbog snage i katarze koja se događala nama na sceni i onima koji su je gledali. Hvala", dodala je slavna glumica.

Zrinka Cvitešić (FOTO: Grgur Zucko/PIXSELL)

Najteže razdoblje o kojem Zrinka priča na početku videa bilo je ono kada je prije sedam godina započela vezu s glazbenikom Hrvojem Rupčićem, koji je tada još bio u braku. Teško razdoblje je prošlo, a Zrinka je u međuvremenu izgradila svjetsku karijeru te vezu s Nikom Kranjčarem.