rijedak intervju

Zrinka Cvitešić nikad iskrenije o radu izvan Hrvatske i neugodnim iskustvima: "Nemoguće je opisati taj proživljeni užas"

Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić DNEVNIK.hr 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić (Foto:Getty Images) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić, Niko Kranjčar, Marinko Leš (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: IN Magazin) Zrinka Cvitešić (Foto: Dnevnik.hr) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: Goran Perešin) +1 Zrinka Cvitešić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Zrinka Cvitešić je u rijetkom osobnom intervjuu progovorila je o svojem djetinjstvu, odrastanju u ratnom razdoblju, uspjehu i karijeri izvan Hrvatske.

Naša uspješna glumica Zrinka Cvitešić inače čuva svoju privatnost, no sada se odlučila na neočekivan medijski istup.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić Predivne obje! Zrinka Cvitešić objavila rijetke fotografije s mamom, nema ju baš naviku pokazivati obožavateljima!

U rijetkom osobnom intervjuu, koji je dala za Novi list, progovorila je o svojem djetinjstvu, odrastanju u ratnom razdoblju, uspjehu i karijeri izvan Hrvatske.

"Odrasla sam, prije svega, na selu. Do dvanaeste sam godine živjela na Turnju i to je doista bila velika prednost. Selo odgaja dijete u slobodi i bez osjećaja granica, ali s velikim osjećajem za pripadnost", ispričala Zrinka, koja je glumačke snove počela graditi još u osnovnoj školi, a danas nastupa na najboljim londonskim pozornicama.

"Posrećilo mi se da sam u svom poslu uspješna, ali taj uspjeh nije ključ moje životne sreće", ističe, ali dodaje i kako su je roditelji uvijek u svemu podržavali i nisu joj ništa nametali.

"Imala sam jednostavno najbolje roditelje na svijetu", zahvalna je Zrinka, koja kaže i kako je raditi vani divno jer su uvjeti drugačiji nego u Hrvatskoj i sve je kao po špagi, što njoj, kao perfekcionistu, odgovara.

Ipak, doživjela je i neka neugodna iskustva, a jedno je i prepričala.

"Nakon otprilike tri stotine odigranih predstava mjuzikla 'Once' na londonskom West Endu, 2013. godine otišla sam na godišnji u trajanju od osam dana. Vratila sam se u London i otišla igrati matineju. Izašla sam na scenu i shvatila da ne znam niti jednu jedinu rečenicu, niti jedan takt na klaviru. Uslijed prve scene uspjela sam doći do vrata koja vode sa scene u backstage i došapnula tzv. stage manageru neka moja zamjena pod hitno dođe na scenu. Međutim, dok se ona spustila, meni se predstava vratila u glavu. Nemoguće je opisati taj desetominutni proživljeni užas", prisjetila se te je dodala i kao od tada često zna sanjati kako izlazi na pozornicu i zaboravlja tekst.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zrinka Cvitesic (@zrinkacvitesicprofile)

Pohvalila se i kako je prije godinu dana potpisala ugovor s Amazon Primeom za novu dramsku seriju pod nazivom "Power", na kojoj trenutačno radi, a nedavno je i dobila nagradu za promicanje hrvatske kulture u svijetu za 2019. godinu, koju joj je uručio Hrvatski kulturni klub.

Zrinka je inače od 2014. u vezi sa šest godina mlađim Nikom Kranjčarem, a detalje zajedničkog života ne vole otkrivati u javnosti. Prije toga bila je u braku s glazbenikom Hrvojem Rupčićem, a on sa Simonom Fistrić, s kojom je dobio kćer Loru.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo - 4 +0 Petar Grašo - 6 Celebrity Petar Grašo podijelio sretne vijesti, ne skriva koliko je zahvalan zbog toga: "Srce mi je prepuno!"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Halilović u MasterChefu - 6 Vanja Halilović u MasterChefu - 2 Vanja Halilović u MasterChefu - 4 Vanja Halilović u MasterChefu - 5 +1 Vanja Halilović u MasterChefu - 1 Nekad i sad Jedna od najljepših Hrvatica nakon dugo vremena opet na malim ekranima, evo čime se bavi otkako je nestala iz javnosti  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene