Naša uspješna glumica odvojila je koji slobodan dan i vratila se na kratko u Zagreb kako bi promovirala novi film.


Glumica Zrinka Cvitešić stigla je u Zagreb nakon obaveza u teatru u Londonu kako bi promovirala novi film 'Najljepša je zemlja moja'.

Zrinka Cvitešić prava zvijezda u Londonu: Nije osvojila nagradu, ali je dočekana s ovacijama

Vezani članci Putokazi Putokazi predstavljaju: 'murali (u)lice', 14'04' minutni film o filmu u filmu s projekcija omnibusa 'Meandri' Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić javila se iz svojeg drugog doma, a razlog zbog kojeg je morala napustiti Hrvatsku obradovao je njezine obožavatelje

Zrinka je i ovaj put nosila dizajn Matije Vuice, a u crnoj kratkoj haljinici izgledala je baš poput prave svjetske dive. Njezini brojni prijatelji iz glumačkog svijeta došli su je podržati, tako da je stvorila velika gužva u kinu Europi.

Na pitanje živi li život zvijezde, Zrinka je imala spreman odgovor: 'Ne znam što to znači kad se živi u Hrvatskoj. Tako da ne znam što znači živjeti život zvijezde.'

Film 'Najljepša je zemlja moja' je priča o mladoj udovici i majci dvoje djece Danici, koja tijekom rata na Kosovu spasi Albanca Ramiza od srbijanskih vlasti nakon što je on ranjen pomoć potražio u njezinoj kući. Između dvoje usamljenih ljudi čije domove razdvaja Ibar, polako se rađa ljubav...

'Ja sam dijete rata. S 11 godina postala sam izbjeglica. Živjela sam u Turnju, pokraj Karlovca, a moj djed ubijen je u ratu. Prilikom biranja uloge više mi je bilo bitno što će reći moja obitelj, pogotovo ova starija generacija moje bake, nego to da samu sebe preispitujem želim li to raditi ili ne', otkrila je Zrinka.

Film je režirala Michaela Kezele, a osim Zrinke glume i Misel Maticević, Andrija Nikčević, Slavko Štimac.

Kad je posao u pitanju, Zrinka tvrdi da je na majku koja je uvijek grabila naprijed. Trenutno joj je u životu najbitnije zdravlje, a otkrila je i kako razmišlja o majčinstvu.

'Majčinstvo je nešto što si definitivno želim u životu i što znam da, ako to neću imati, neću biti ispunjena', rekla je lijepa glumica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook