Zrinka Cvitešić tajnovita je kada je inozemna karijera u pitanju.


Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu novu sezonu otvorilo je premijernom kazališnom izvedbom jednog od najgledanijih filmova u povijesti hrvatske kinematografije "Tko pjeva zlo ne misli".

Vezani članci U HNK održana premijera dokumentarnog filma Demo - 6 Zoran Milanović nakon premijere dokumentarnog filma o Miodragu Demi: "Ova priča je teška i tužna, a na kraju je i lijepa" Milan Bandić Bandić: "Proći će i ta korona pa ćemo disati punim plućima i piti pivu na štengama. I ja ću s njima popiti pivu"

Valentina Baus, netom prije početka predstave, razgovarala je sa Zrinkom Cvitešić koja tumači jednu od glavnih uloga.

''Publika će reći kako sam se snašla u ulozi. Sretna sam što sam se vratila i napokon igrala na hrvatskom jeziku. Sretna sam u ovom ansamblu'', kazala je Zrinka Cvitešić koja se vratila na hrvatske daske koje život znače.

''Ovo radim otvorenog srca i vjerujem da će ljudi osjetiti našu dobru energiju'', rekla je glumica skrivajući ima li kakvih novih planova vezanih za svjetsku karijeru.

''Ovo su moji ljudi, ovo je moj dom, vidjet ćemo što nosi budućnost'', kazala je Zrinka te odlepršala od novinarke i mikrofona.