Novi par

Zrinka Cvitešić opet ljubi: Nagradu proslavila s Nikom Kranjčarom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naša uspješna glumica Zrinka Cvitešić niže uspjeh za uspjehom. Prestižnu kazališnu nagradu Olivier slavila je u zagrljaju svoje nove ljubavi – nogometaša Nike Kranjčara!

Zrinki Cvitešić u zadnje vrijeme ide sve od ruke! 34-godišnja glumica osvojila je London mjuziklom 'Once', pokupila je prestižnu kazališnu nagradu Olivier te bila jedna od najbolje odjevenih na crvenom tepihu u haljini Matije Vuice, no ono što je najnovije u životu talentirane glumice je ljubav.

Pogledaj i ovo Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Najtajanstveniji domaći par Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić uhvaćeni u opuštenim trenucima, nisu marili za znatiželjne poglede i pokazali su da su sretniji nego ikad!

Zrinka Cvitešić je najbolja glumica na dodjeli nagrada!

Gloria ekskluzivno donosi fotografije Zrinke i njezinog novog odabranika. Riječ je o slavnom nogometašu Niki Kranjčaru koji igra za londonski klub QPR. Niko i pet godina starija glumica zajedno su slavili nakon dodjele nagrada, no on je uspješno zaobišao crveni tepih već je uz Zrinku bio na zabavi nakon dodjele.

Gloria piše i kako njih dvoje ne skrivaju svoju ljubav dok su zajedno u Londonu jer ih se često može vidjeti u pubu nedaleko od Phoenix kazališta gdje Zrinka radi, a gdje par provodi slobodno vrijeme, ljube se i grle, zaljubljeno gledaju...

Iako još nisu spremni za izlazak u javnost, posebno nakon što se Zrinka nedavno razišla s Hrvojem Rupčićem iz Cubisma a Niko se razišao od supruge Simone, sada je njihova slatka mala tajna vani. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene