Uputila i važnu molbu

Zrinka Cvitešić oglasila se prvi put nakon smrti Zlatka Kranjčara, njezina je objava mnoge dirnula: "Od sveg vam srca fala"

Zrinka Cvitešić, Niko Kranjčar, Marinko Leš (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić, Niko Kranjčar, Marinko Leš (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić, Niko Kranjčar, Marinko Leš (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: IN Magazin) +0 Zrinka Cvitešić (Foto: Getty Images) Galerija

Zrinka Cvitešić u vezi je s Nikom Kranjčarom od 2014. godine, a smrt njegova oca Zlatka duboko ju je potresla, kao i cijelu obitelj.

Glumica Zrinka Cvitešić oglasila se prvi put nakon smrti Zlatka Kranjčara, s čijim je sinom i umirovljenim nogometašem Nikom Kranjčarom u sretnoj dugogodišnjoj vezi.

41-godišnja Zrinka na Instagramu je objavila sliku Zlatkove osmrtnice i svima od srca zahvalila na podršci koju obitelji ovih dana dobiva.

"Svim ljudima dobre volje... Uz zamolbu da držite razmak i nosite maske. Od sveg vam srca fala", napisala je Zrinka uz objavu koju je podijelila uoči Zlatkova posljednjeg ispraćaja.

U hotelu Westin održana je i komemoracija za bivšeg velikog igrača i trenera Dinama, ali zatvorenog tipa sukladno epidemiološkim mjerama propisanim od strane nadležnih institucija. Tamo su bili i članovi obitelji Kranjčar i Zrinka koji su sve pratili iz prvog reda, a Niko je održao emotivan govor nakon kojeg su svi ostali u suzama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zrinka Cvitesic (@zrinkacvitesicprofile)

"Počivao u miru Božjem, Cico, vječna legendo. Iskrena sućut Niki, cijeloj obitelji i tebi. Čuvaj nam dragog Niku, izdržite ove teške dane. Previše nas ima koji ga jako volimo", "Žao mi je zbog vašeg gubitka i mislim na vas oboje", "Ogromna zahvala za sve lijepo što nam je dao", "Iskrena sućut tebi, Niki i ciloj obitelji. Čuvaj nam Niku, nadam se da si svjesna koliko ga volimo! Držite se", "Lako ga je bilo obožavati", samo je dio brojnih komentara i izraza sućuti koje je dobila.

Zrinka i šest godina mlađi Niko zajedno su od 2014., a detalje privatnog života ne vole otkrivati u javnosti. Zrinka je prije veze s Nikom bila u braku s glazbenikom Hrvojem Rupčićem, a on sa Simonom Fistrić, s kojom je dobio kćer Loru.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Priscilla i Lisa Marie Presley (Foto: AFP) Priscilla Presley (Foto: Getty Images) Elvis Presley, Priscilla Presley (Foto: Profimedia) Priscilla Presley (Foto: Getty Images) +0 Priscilla Presley (Foto: Getty) Nekad i sad Bila je prava ljepotica kada je zavela najpoznatijeg glazbenika na svijetu, a s godinama se drastično promijenila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene