Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Naša uspješna glumica Zrinka Cvitešić odlučila je okušati sreću preko oceana, a njezin odlazak iz Londona je gorko-slatki za njezine kolege...


Glumica Zrinka Cvitešić oduševljava stranu publiku, baš kao i domaću. Mjuzkil 'Once' u kojem glumi nominiran je za prestižnu nagradu 'Olivier', najvažniju kazališnu nagradu. Naša Zrinka nominirana je u kategoriji za najbolju glumicu. Mjuzikl je još nominiran za najboji set, za najbolju glumicu, najbolju koreografiju, najbolji novi mjuzikl i postignuće u glazbi.

Vezani članci Slika nije dostupna Što to povezuje Zrinku Cvitešić i Glena Hansarda? Slika nije dostupna Nisu skidali pogled s nje - najbolje odjevena!

Dodjela nagrada održat će se početkom travnja. Na službenoj stranici mjuzikla 'Once' čestitali su Zrinki, koja je za istu ulogu već dobila jednu nagradu, onu za najbolju debitanticu.

 

 

Nakon što je odigrala posljednju izvedbu predstave, Zrinka je spakirala kofere i otišla u New York. Njezin kolega i prijatelj Mislav Čavajda tamo ju je i posjetio, te objavio njezin plakat koji se našao nasred Times Squera.

Talentirana djevojka iz Karlovca postala je novi simbol uspjeha!

'Nemojmo plakati, budimo sretni da je bilo tako dobro', napisao je Zrinkin kolega iz mjuzikla 'Oncea' na Facebooku, a glavni glumac Declan Bennett idlazi s West Enda zbog uloge u sapunici.

I britanski mediji prate karijeru naše uspješne glumice, a Zrinka ostaje u Londonu do početka svibnja kada se pakira i dolazi u New York.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook