Laurence Olivier Award

S crvenog tepiha: Hoće li naša Zrinka osvojiti prestižnu britansku nagradu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zrinka Cvitešić nominirana je za najprestižniju britansku kazališnu nagradu 'Laurence Olivier Award'.

Naša popularna glumica Zrinka Cvitešić nominirana je za najprestižniju britansku kazališnu nagradu 'Laurence Olivier Award' u kategoriji najbolje glumice u mjuziklu.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić Predivne obje! Zrinka Cvitešić objavila rijetke fotografije s mamom, nema ju baš naviku pokazivati obožavateljima!

Zrinka Cvitešić u kampanji Matije Vuice

Zrinka je nominirana za prekrasnu ulogu Djevojke u popularnom mjuziklu 'Once' na londonskom West Endu, za koju je već dobila nagradu kao najbolja debitantica.

Dodjela nagrada održava se večeras, a prekrasna Zrinka našla se u društvu brojnih poznatih zvijezda, poput Judi Dench, Olivie Grant, Ruth Wilson, Alexandre Burke,Toma Hiddlestona, Barbare Windsor, Jamesa McAvoya, Martina Freemana te brojnih drugih.

Uz Zrinku, u njezinoj kategoriji nominirane su veteranke britanskog glumišta Charlotte Wakefield i Jenna Russell te mlada Rosalie Craig.

Nagrada koja nosi ime legendarnog britanskog glumca smatra se za jednu od dvije najveće svjetske kazališne nagrade, uz britanski Tony, te je već i sama nominacija zaista izuzetna čast.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene