Imala je i zgodnu pratnju

Zrinka Cvitešić u kratkim hlačicama ukrala svu pozornost, a jedan je detalj ovaj put odlučila preskočiti!

Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Grgo Jelavic/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić Zrinka Cvitešić - 3 Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić - 1 Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić - 5 Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić - 4 Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić - 3 Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić - 2 +8 Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić - 1 Galerija

Zrinka Cvitešić i Janko Popović-Volarić družili su se na polufinalnom ocjenjivanju odabira nominiranih za 50. Međunarodnu nagradu Emmy u Dubrovniku.

Naša talentirana glumica Zrinka Cvitešić pojavila se na polufinalnom ocjenjivanju odabira nominiranih za 50. Međunarodnu nagradu Emmy u Dubrovniku, gdje joj je na crvenom tepihu društvo pravio kolega Janko Popović-Volarić.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić i Janko Popović Volarić Skupa pozirali Zrinka Cvitešić u društvu našeg zgodnog glumca nije skidala osmijeh s lica, a njezinog Nike nije bilo vidiku

43-godišnja Zrinka za tu se priliku posebno sredila, odabrala je kratke hlačice u kojima je istaknula vitke noge, a koje je uskladila sa sakoom ispod kojeg nije ništa nosila. Pred fotografima je pozirala s Jankom, koji je ženske poglede plijenio u crnom odijelu s kravatom.

Zrinka se ovog puta pojavila bez svojeg dečka Nike Kranjčara, s kojim je u vezi od 2014. godine, a detalje privatnog života ne vole otkrivati u javnosti.

Proces odabira za Međunarodnu nagradu Emmy® duga je procedura s ocjenjivačkim povjerenstvima koja se sastaju na različitim lokacijama diljem svijeta. Konačni kandidati za ukupno 15 kategorija bit će objavljeni već ovog mjeseca, a pobjednici će biti otkriveni na dodjeli 50. ceremonije 'Međunarodne nagrade Emmy®' 21. studenog u New Yorku.

Prvi put u regiji Nova TV kao dio United Medije danas je u Dubrovniku ugostila polufinalno ocjenjivanje jedne kategorije globalno priznate nagrade.

Osim Janka i Zrinke među uzvanicima su se našli i Momčilo Otašević, Jelena Perčin, Ecija Ojdanić, Marija Miholjek, Romina Knežić, Saša Kopljar, Petar Pereža, Mia Kovačić, Valentina Walme, Marko Petrić , Pedro Soltz i Iris Cekuš te mnogi drugi.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton +25 Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Celebrity Princ Harry nije mogao suspregnuti suze, trenutak kada su ga preplavile emocije uhvatili i fotografi

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +25 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Sjećate se mlađahnog muža Nine Badrić? Razveli su se nakon šest godina, a on se oženio bivšom djevojkom našeg sportaša

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene