Vrdoljak demantirao

'Zrinka Cvitešić ipak neće glumiti Dunju Gotovinu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Antun Vrdoljak ponosan je što će ulogu u njegovom filmu igrati Zrinka Cvitešić, koja će igrati veću i važniju ulogu. Dunjin lik u filmu će se malo pojavljivati.

Nakon dugog premišljanja Zrinka Cvitešić pristala je glumiti u filmu i seriji 'General' Antuna Vrdoljaka. Iako su mediji pisali kako će igrati Dunju Gotovinu, redatelj kaže kako će u filmu imati puno veću ulogu. Uloga Dunje u filmu je mala, piše Tportal.

Pogledaj i ovo Ante Gotovina došao im na tonsku probu Ante Gotovina pozirao u društvu naših poznatih glazbenika, čiji je veliki obožavatelj: "Kad igra karte s ekipom, pušta samo naše pjesme"

Ljepotica s koje nitko nije skidao pogled – Zrinka Cvitešić bila je u centru pažnje!

Iako je nakon osvajanja britanske kazališne scene ostala živjeti u Londonu, glumica će se uskoro vratiti na scenu HNK, gdje priprema predstavu 'Evanđelje' Pippa Delbona. Nakon toga počinju pripreme za Vrdoljakov film.

Nakon Londona, Zrinka zablistala u Lisinskom - Ima nova iznenađenja!

Objasnio je da u filmu neće biti puno ženskih uloga, budući da se radi o ratnoj priči. U filmu će se pojaviti i fatalna Kolumbijka Ximena Dalel Soler iz Venezuele, koja je bila prva generalova žena. Vrdoljak je inzistirao da ulogu odigra žena kojoj je materinji jezik španjolski. Film će pratiti njihovu ljubavnu priču i Gotovinin povratak u ratom zahvaćenu domovinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene