Specijalizirani portal 'Whats on stage' izvedbi je dao maksimalne četiri zvjezdice!


Veliki uspjeh u svijetu doživjela je hrvatska glumica Zrinka Cvitešić. Nakon što je jučer premjerno izvedena njezina predstava 'Once' u kojoj ima glavnu ulogu, mediji u Velikoj Britaniji ne prestaju hvaliti našu glumicu.

>> 'Naša Zrinka nalazi se na plakatima po cijelom Londonu!'

Vezani članci Slika nije dostupna Hrvatska glumica 'rastura' u Londonu - Nominirana je za još jednu prestižnu nagradu! Slika nije dostupna Zrinka se na sve navikla u Londonu, ali NEŠTO joj ipak nedostaje!

Nakon pretpremijere u Dublinu, održana je, službena premijerna u Londonu. 'Once' je priča o Dečku, mladom glazbeniku koji u Dublinu upoznaje Djevojku, glazbeno nadarenu češku imigranticu, a publika ju je doživjela s oduševljenjem.

Zrinki Cvitešić prvi su čestitali njezin drag -i Hrvoje Rupčić, dizajnerica Matija Vujica, Ivan Grdešić, hrvatski veleposlanik u Ujedinjenom kraljevstvu, Jakov Sedlar te Almira Osmanovi, piše Gloria.

Specijalizirani portal 'Whats on stage' izvedbi je dao maksimalne četiri zvjezdice, a za Zrinku su napisali kako je prekrasna mlada glumica. Kritičar uglednog Guardiana nahvalio je izvedbu glumaca, a za Zrinku i njezinog partnera kaže kako ravnodušnima mogu ostaviti samo one kamenog srca.

Zrinka je zbog ove predstave otpočetka bila vrlo uzbuđena, a haljine za premijeru šila joj je i osobno nosila Matija Vuica. Dizajnerica je Zrinku i ovog tjedna posjetila u Londonu, a to je objavila i na svom Facebook profilu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook