Još jedan izbor ljepote

Zrinka Ćorić i Dominik Tvorek ponijeli laskave titule Miss i Mistera Turizma, konkurencija je bila velika!

Zrinka Čorić i Dominik Tvorek Zrinka Čorić i Dominik Tvorek Nenad Šimunić/PR 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Izbor Luminera Miss i Mister Turizma 2021. - 6 Izbor Luminera Miss i Mister Turizma 2021. - 1 Izbor Luminera Miss i Mister Turizma 2021. - 3 Izbor Luminera Miss i Mister Turizma 2021. - 4 Izbor Luminera Miss i Mister Turizma 2021. - 8 Izbor Luminera Miss i Mister Turizma 2021. - 7 Izbor Luminera Miss i Mister Turizma 2021. - 9 Izbor Luminera Miss i Mister Turizma 2021. - 10 Izbor Luminera Miss i Mister Turizma 2021. - 2 Izbor Luminera Miss i Mister Turizma 2021. - 5 +0 Zrinka Čorić i Dominik Tvorek Galerija

U Zagrebu je održan izbor Luminera Miss i Mister Turizma Hrvatske 2021, a laskave su titule ponijeli Zrinka Ćorić i Dominik Tvorek.

Lentu najljepše na izboru ljepote ponijela je Zrinka Ćorić iz Dubrovnika dok je pobjednik izbora Dominik Tvorek. Njihovi drugi pratitelji su Miriam Jadrić i Hrvoje Dragozet, a lentu prve pratilje i pratioca ponijeli su Monika Vojvodić i Karlo Lemaić.

Pogledaj i ovo Jakov Vranković (FOTO: Izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske) Pomeo konkurenciju Iskopali smo stare fotke: Pogledajte kako je naš rukometni reprezentativac izgledao kad je bio na izboru ljepote

Miss i mister fotogeničnosti su Eva Jagatići Filip Frančišković dok su za Miss i mistera simpatičnosti proglašeni Ena Lalić i Josip Bilić.

Deset finalistica i deset finalista iz cijele Hrvatske koji su imali pripreme u Zagrebu nosilo je kolekcije poznatih dizajnera. 

U glazbenom dijelu programa koji su vodili Ida Prester i Dorijan Klarić nastupili su Zdenka Kovačiček, Bojan Jambrošić i Danijela Pintarić te Robert Čolina.

Miss i Mister Turizma odnosno Miss Tourism World je najstariji izbor ljepote i turizma koji ove godine slavi 30.godišnjicu dok se u Hrvatskoj izbor održao po 19.put pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske i Hrvatske turističke zajednice , CANA, Med-Line i Cetine zahvaljujući Borisu Kosmaču koji je svjetsku licencu doveo kod nas i punih devetnaest godina promovirao hrvatski turizam u svijetu te Nikoline Poropat vlasnice licence.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sandra Perković - 2 Celebrity Sandra Perković odmara od sportskih krpica, u maloj bijeloj haljini sve je bacila u trans: "Bomba!"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) +7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Vrijeđali su je zbog punijeg izgleda, ali slavni šarmer je i nakon 20 godina braka vjeran samo njoj i staje u njezinu obranu

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene