Zoran Mikulandra jedan je od kandidata nove sezone showa "Farma" Nove TV, gledatelje pokušava osvojiti svojim karakterom, a može se pohvaliti i time da zna apsolutno sve o prirodi i životinjama.

Galerija


Zoran Mikulandra kaže da zna apsolutno sve o prirodi i životinjama. Ima veliki vrt, vranu, pse i veprića Petrunjelu, koji je s njim stigao na Farmu. Njegove društvene mreže pune su snimaka i fotki veprića s kojim provodi većinu vremena.

Vezani članci Striptiz na Farmi - 3 Na Farmi pao striptiz, grudnjaci i haljine letjeli na sve strane, Sašu je jedna farmerica posebno očarala Kristina Penava Mandarina Kristina Mandarina progovorila o vezi s misterioznim dečkom, a otkrila je i koji joj je domaći nogometaš zgodan

Danas je posvećen prirodi, djevojci s kojom živi i njezino četvero djece.

Prije ulaska na Farmu Zoran nam je otkrio što očekuje, a riječi da opiše osjećaje nije lako pronašao.

"Osjećam se dosta čudno, očekuje me nešto novo, novi svijet, novi ljudi, izazovi. Ne znam ni sam kako bih to opisao, ali radujem se svemu što me čeka", priznao je Zoran.

Želja mu je jednog dana imati i vlastiti ranč, a već zna i kako ga zamišlja.

"Da, želja mi je imati vlastiti ranč. Ustvari i imam jedan dio ranča koji sam zamislio, želio bih ga proširiti i kupiti zemlju oko njega. Zamišljam ga idealnog, znači da ga proširim, da bude pun životinja. Imam jednu sliku u glavi savršenog ranča koji sam već počeo ostvarivati", otkrio nam je.

Zoran već zna i što će mu najviše nedostajati iz vanjskog svijeta, ali i što bi mu moglo predstavljati najveći problem na Farmi.

"Nedostajat će mi, naravno, cijeli moj život na koji sam naviknuo. Sada vidim da to sve ostavljam iza sebe i da počinje novi dio života, novi dio mene. Ostavljam sve što sam gradio cijeli život, oca, obitelj, sve svoje životinje s kojima sam svaki dan bio i koje su jednostavno veliki dio mene. Ovo je zapravo jedna super situacija u kojoj se nalazim, u kojoj ću moći to sve iz daljine sagledati i moći bolje sutra kreirati svoju svakidašnjicu", zaključio je Zoran.

Na Farmi, naravno, neće biti sam, biti će tamo i drugi kandidati.

"Nemam neka prevelika očekivanja, očekujem prije svega jedan ljudski, normalan odnos, nova prijateljstva. Prepuštam se svim novim izazovima", izjavio je za kraj.