Osebujna ličnost

Na Farmu nije želio ući sam, pa je poveo društvo od kojeg se ne odvaja, a znamo i koja je njegova najveća želja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zoran Mikulandra jedan je od kandidata nove sezone showa "Farma" Nove TV, gledatelje pokušava osvojiti svojim karakterom, a može se pohvaliti i time da zna apsolutno sve o prirodi i životinjama.

Zoran Mikulandra kaže da zna apsolutno sve o prirodi i životinjama. Ima veliki vrt, vranu, pse i veprića Petrunjelu, koji je s njim stigao na Farmu. Njegove društvene mreže pune su snimaka i fotki veprića s kojim provodi većinu vremena.

Pogledaj i ovo Prince Wale Soniyiki - 5 ponosan na sebe Nije tužan što mu je izmakla pobjeda u "Farmi", a s nama je podijelio svoj veliki san: "Ostvarit ću to!"

Danas je posvećen prirodi, djevojci s kojom živi i njezino četvero djece.

Prije ulaska na Farmu Zoran nam je otkrio što očekuje, a riječi da opiše osjećaje nije lako pronašao.

"Osjećam se dosta čudno, očekuje me nešto novo, novi svijet, novi ljudi, izazovi. Ne znam ni sam kako bih to opisao, ali radujem se svemu što me čeka", priznao je Zoran.

Želja mu je jednog dana imati i vlastiti ranč, a već zna i kako ga zamišlja.

"Da, želja mi je imati vlastiti ranč. Ustvari i imam jedan dio ranča koji sam zamislio, želio bih ga proširiti i kupiti zemlju oko njega. Zamišljam ga idealnog, znači da ga proširim, da bude pun životinja. Imam jednu sliku u glavi savršenog ranča koji sam već počeo ostvarivati", otkrio nam je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Mikulandra (@mikulandrazoran) on

Zoran već zna i što će mu najviše nedostajati iz vanjskog svijeta, ali i što bi mu moglo predstavljati najveći problem na Farmi.

"Nedostajat će mi, naravno, cijeli moj život na koji sam naviknuo. Sada vidim da to sve ostavljam iza sebe i da počinje novi dio života, novi dio mene. Ostavljam sve što sam gradio cijeli život, oca, obitelj, sve svoje životinje s kojima sam svaki dan bio i koje su jednostavno veliki dio mene. Ovo je zapravo jedna super situacija u kojoj se nalazim, u kojoj ću moći to sve iz daljine sagledati i moći bolje sutra kreirati svoju svakidašnjicu", zaključio je Zoran.

Na Farmi, naravno, neće biti sam, biti će tamo i drugi kandidati.

"Nemam neka prevelika očekivanja, očekujem prije svega jedan ljudski, normalan odnos, nova prijateljstva. Prepuštam se svim novim izazovima", izjavio je za kraj.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene